Φρίκη στη Μανωλάδα: Τον απήγαγαν και τον χτυπούσαν άγρια για “λύτρα”

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στη Μανωλάδα: Τον απήγαγαν και τον χτυπούσαν άγρια για “λύτρα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Φρίκη στα Φραουλοχώραφα της  Νέας Μανωλάδας! Πακιστανοί, απήγαγαν ομοεθνή τους, τον έκλεισαν σε ένα παράπηγμα και για ημέρες τον χτυπούσαν με ξύλα, με χέρια και με πόδια για να αναγκαστούν οι συγγενείς του στο Πακιστάν να παραδώσουν 5.000 ευρώ ως «λύτρα» για να τον αφήσουν ελεύθερο! Το θύμα της αρπαγής και των […]

14.05.2017 | 16:37

Του Πέτρου Καρσιώτη

Φρίκη στα Φραουλοχώραφα της  Νέας Μανωλάδας!

Πακιστανοί, απήγαγαν ομοεθνή τους, τον έκλεισαν σε ένα παράπηγμα και για ημέρες τον χτυπούσαν με ξύλα, με χέρια και με πόδια για να αναγκαστούν οι συγγενείς του στο Πακιστάν να παραδώσουν 5.000 ευρώ ως «λύτρα» για να τον αφήσουν ελεύθερο!

Το θύμα της αρπαγής και των βασανιστηρίων, ψυχικό και σωματικό ράκος, κατάφερε κάποια στιγμή να επικοινωνήσει με το Κέντρο του Ευρωπαϊκού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης (112).

Από εκεί ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ηλείας και με έφοδο συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς και πρόσφεραν ιατρική περίθαλψη στο θύμα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί,   ηλικίας 35, 30 και 22 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Πιο αναλυτικά, οι δράστες,  με δύο ακόμη συμπατριώτες τους  που αναζητούνται, κατακρατούσαν παράνομα σε παράπηγμα, 27χρονο ομοεθνή τους,  στον οποίο, ασκούσαν σωματική βία με χέρια, πόδια και ξύλα.

Απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Επιπλέον, του είχαν δώσει τηλεφωνική συσκευή και τον πίεζαν να καλέσει συγγενείς του στο Πακιστάν, για να τους αποστείλουν χρήματα προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Ο 27χρονος κατάφερε να καλέσει τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112), μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Πραγματοποιήθηκε  άμεση επέμβαση των αστυνομικών της μικτής περιπολίας στον τόπο του περιστατικού, και συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω ο ένας δράστης ενώ απελευθερώθηκε ο 27χρονος.

Μεταφέρθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι άλλοι δύο και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

 

 

Exit mobile version