Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γι’ αυτό οι άντρες καταλήγουν στις γυναίκες με καμπύλες…!
PLUS

Γι’ αυτό οι άντρες καταλήγουν στις γυναίκες με καμπύλες…!

Ναι, κάποτε τα αγοράκια γέμιζαν το δωμάτιο με αφίσες καχεκτικών μοντέλων και ναι… όταν μεγάλωναν, κολλούσαν με ανοιχτό το στόμα στην οθόνη. Και τώρα τις κοιτάζουν με λύσσα στον δρόμο, αυτές τις πολύ αδύνατες εντυπωσιακές κοπέλες και θα παρακαλούσαν για ένα… ποτό μαζί τους. Όμως ως εκεί. Οι άντρες, όπου κι αν κοιτάνε, εν τέλει […]

SWIM146_TK4_04588-rawWMFinal

Ναι, κάποτε τα αγοράκια γέμιζαν το δωμάτιο με αφίσες καχεκτικών μοντέλων και ναι… όταν μεγάλωναν, κολλούσαν με ανοιχτό το στόμα στην οθόνη. Και τώρα τις κοιτάζουν με λύσσα στον δρόμο, αυτές τις πολύ αδύνατες εντυπωσιακές κοπέλες και θα παρακαλούσαν για ένα… ποτό μαζί τους. Όμως ως εκεί.

Οι άντρες, όπου κι αν κοιτάνε, εν τέλει παντρεύονται τις γυναίκες με καμπύλες.

189

Το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει και η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου UNAM, στο Μεξικό, όπου οι ψυχολόγοι Dr. Filemón Alvarado και Dr. Edgardo Morales υποστήριξαν ότι οι άντρες που είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση με γυναίκες που τα έχουν τα πιασίματά τους είναι 10 φορές πιο ευτυχισμένοι απ’ αυτούς που προτιμούν γυναίκες που αποφεύγουν να τρώνε όλο τους το φαγητό, προκειμένου να διατηρήσουν μια λεπτή σιλουέτα.

kima_5

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι άντρες χαμογελούν πολύ περισσότερο και λύνουν τα προβλήματά τους πολύ πιο εύκολα όταν βρίσκονται με «τσουπωτές» γυναίκες, ενώ σημειώνεται, ότι αυτές οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα αν αυξηθεί το σωματικό τους βάρος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για το λόγο αυτό και κάνουν περισσότερα παιδιά.

Ξεχάστε λοιπόν τις δίαιτες και αγαπήστε το σώμα σας, γιατί τα περιττά σας κιλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά τρυφερότητα και αγάπη!

lopez_8

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις