Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάλος με την 16χρονη: Έβαλε “για πλάκα” το ινδικό χοιρίδιο στο φούρνο μικροκυμάτων! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με την 16χρονη: Έβαλε “για πλάκα” το ινδικό χοιρίδιο στο φούρνο μικροκυμάτων! (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο, μετά το σοκαριστικό video που ανέβηκε. Η 16χρονη Vitoria Muller βάζει ένα ινδικό χοιρίδιο σε φούρνο μικροκυμάτων, για να αποδείξει στους φίλους της πως «τολμάει». Μετά τα σχόλια και τις απειλές που δέχθηκε η νεαρή, διέγραψε τους λογαριασμούς της στα social media. To ινδικό χοιρίδιο κατασχέθηκε και οι Αρχές το […]

GUINEAPIG_561_355

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο, μετά το σοκαριστικό video που ανέβηκε.

Η 16χρονη Vitoria Muller βάζει ένα ινδικό χοιρίδιο σε φούρνο μικροκυμάτων, για να αποδείξει στους φίλους της πως «τολμάει».

Μετά τα σχόλια και τις απειλές που δέχθηκε η νεαρή, διέγραψε τους λογαριασμούς της στα social media. To ινδικό χοιρίδιο κατασχέθηκε και οι Αρχές το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Παρά την βασανιστική δοκιμασία, δεν τραυματίστηκε.

ι

Ο πατέρας της ήταν αυτός που την συνόδευσε στις Αρχές όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Η 16χρονη αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη “Η κόρη μου τιμωρήθηκε ήδη για την κακή συμπεριφορά της” σχολίασε ο πατέρας της στα social media, τονίζοντας πως τιμώρησε την κόρη του.

“Το ζώο είναι καλά και πραγματικά ζητάμε συγγνώμη. Όλοι φροντίζουμε τα ζώα σε αυτό το σπίτι και δεν θα αφήναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Απολογούμαστε ξανά για ό,τι συνέβη”, τόνισε ο πατέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις