Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη στα Σεπόλια! Την κρατούσαν αλυσοδεμένη για μήνες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη στα Σεπόλια! Την κρατούσαν αλυσοδεμένη για μήνες!

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι δικοί της άνθρωποι, πως η 47χρονη που είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες, πέρασε μια κόλαση, φυλακισμένη σε ένα σπίτι. Η κόρη και η αδελφή της Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνοαυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τρομοκρατημένες από τις υποψίες τους. Όλα τα στοιχεία οδηγούσαν […]

NIKOLOULI_631_355

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι δικοί της άνθρωποι, πως η 47χρονη που είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες, πέρασε μια κόλαση, φυλακισμένη σε ένα σπίτι.

Η κόρη και η αδελφή της Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνοαυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τρομοκρατημένες από τις υποψίες τους.

Όλα τα στοιχεία οδηγούσαν στα Σεπόλια, σε ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη μια γυναίκα που έμοιαζε στην αγνοούμενη. Άμεσα η κόρη και αδελφή, όπως και η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ», έσπευσαν στο σημείο.

Το Κέντρο Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί, ενημερώθηκαν και έτρεξαν για βοήθεια.

Οι σκηνές που προβλήθηκαν αμοντάριστες στην εκπομπή, ήταν σοκαριστικές. Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σε ένα σκοτεινό σπίτι. Εκεί, βρισκόταν φυλακισμένος ο άνθρωπος τους για μήνες.

NIKOLOULI1

Οι άντρες της αστυνομίας, πάλευαν ώρα με φακούς στα χέρια, να εντοπίσουν κάποια τρύπα ή άνοιγμα ώστε να δουν ποιος είναι μέσα και παράλληλα φώναζαν το όνομα της γυναίκας.

Κάποια στιγμή, ακούστηκε μια φωνή, που επιβεβαίωσε πως μέσα βρίσκεται η Σόϊμπερ. Οι δικοί της άνθρωποι της φώναξαν να βγει έξω και η 47χρονη σερνόταν κυριολεκτικά.

«Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας» τόνισε συγκινημένη η κόρη της.

Η 47χρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις