«Δεν είναι διάσημη, μπήκε με μέσο!»: Ξέσκισμα στη Βαλαβάνη(vid)

LIFESTYLE

«Δεν είναι διάσημη, μπήκε με μέσο!»: Ξέσκισμα στη Βαλαβάνη(vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο συγγενικό πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποτελεί συνεργάτη μεγαλοστελέχους του Σκάι. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν δίστασε να ξεσπάσει αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ. «Εγώ γιατί δεν μπορώ να πάρω μέρος σε έναν διαγωνισμό, ή η μάνα μου, από αυτούς που διοργανώνουμε; Όταν υπάρχουν αυτοί […]

12.05.2017 | 10:10

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο συγγενικό πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αποτελεί συνεργάτη μεγαλοστελέχους του Σκάι.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν δίστασε να ξεσπάσει αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ.

«Εγώ γιατί δεν μπορώ να πάρω μέρος σε έναν διαγωνισμό, ή η μάνα μου, από αυτούς που διοργανώνουμε; Όταν υπάρχουν αυτοί οι κανονισμοί σε ένα παιχνίδι που δηλώνει συμμετοχή κόσμος και κοσμάκης, με μεγαλύτερες πιθανόν ικανότητες, γιατί να μην μπει αυτός και να μπει η Βαλαβάνη που δουλεύει στο κανάλι και έχει το μέσον του διευθυντικού στελέχους; Δεν είναι αντικειμενικό! Πήγε στους Διάσημους η Ευρυδίκη, δεν είναι διάσημη.

Η μάνα μου δεν την ήξερε, η θεία μου δεν την ήξερε, η γειτόνισσα μου δεν την ήξερε, υπάρχουν 100 Ευρυδίκες εκεί έξω. δεν υπάρχουν άλλες διάσημες να τις βάλεις μέσα;» ξέσπασε η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version