Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η απατημένη πρώην του Ολάντ, εύχεται “κουράγιο” στην Μπριζίτ Μακρόν
ΚΟΣΜΟΣ

Η απατημένη πρώην του Ολάντ, εύχεται “κουράγιο” στην Μπριζίτ Μακρόν

  Στο Μέγαρο των Ηλυσίων «μπαίνει» επίσημα την Κυριακή ο Εμμανουέλ Μακρόν, αντικαθιστώντας τον Φρανσουά Ολάντ. Μαζί του και η 64χρονη σύζυγός του, Μπριζίτ, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του θα έχει ενεργό ρόλο ως Πρώτη Κυρία. Η Τρονιέ, έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της , με πολλές δυσκολίες αλλά και έναν καυστικό Τύπο που θα […]

 fgfhjguhgoiuuiouo

Στο Μέγαρο των Ηλυσίων «μπαίνει» επίσημα την Κυριακή ο Εμμανουέλ Μακρόν, αντικαθιστώντας τον Φρανσουά Ολάντ.

Μαζί του και η 64χρονη σύζυγός του, Μπριζίτ, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του θα έχει ενεργό ρόλο ως Πρώτη Κυρία.

Η Τρονιέ, έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της , με πολλές δυσκολίες αλλά και έναν καυστικό Τύπο που θα παρακολουθεί την κάθε της κίνηση. Η 52χρονη δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, πρώην σύντροφος του Ολάντ, συμβουλεύει την Μπριζίτ Μακρόν.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό Elle, η απατημένη Τριερβελέρ, όταν ρωτήθηκε τι θέλει να συμβουλεύσει την νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, είπε: «Δεν έχω να πω παρά μόνο μια λέξη: Καλό κουράγιο, Μπριζίτ!».

tronie

Τοποθετήθηκε όμως και για την Πενελόπε Φιγιόν, πρωταγωνίστρια του «Penelope Gate», του σκανδάλου που «κυνηγάει» τον Φιγιόν.

«Ας πούμε ότι είχα συμπάθεια γι’ αυτήν, επειδή δεν είναι ποτέ εύκολο να αντέξεις το μίσος των μέσων ενημέρωσης».

Η Τριερβελέρ ήταν εξώφυλλο παντού το 2014, όταν και έμαθε από δημοσιεύματα πως ο Φρανσουά Ολάντ διατηρούσε κρυφή σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Cannes : Actress Julie Gayet poses at a portrait session in Paris on October 31, 2006. (photo by Richard Schroeder/Contour by Getty Images).

Δύο εβδομάδες αργότερα ο Ολάντ ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων τον επίσημο χωρισμό του με την Τριερβελέρ.

triervelie

Η απιστία όμως, δεν συγχωρείται εύκολα και λίγους μήνες αργότερα η δημοσιογράφος έγραψε το βιβλίο «Merci pour ce moment» (Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή), στο οποίο γράφει λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Ολάντ.

Χαρακτηριστικό είναι το σημείο- εκδίκηση της 52χρονης, όπου λέει πως αν και αριστερός, ο σύντροφος της αποκαλούσε «ξεδοντιάρηδες» τους φτωχούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις