Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Χτύπησαν” πάλι οι ληστές των χρηματοκιβωτίων!
ΕΛΛΑΔΑ

“Χτύπησαν” πάλι οι ληστές των χρηματοκιβωτίων!

Του Πέτρου Καρσιώτη Μπορεί στην Αττική να εξαρθρώνεται η συμμορία των ληστών των χρηματοκιβωτίων με τους 14 από τους 15 συλληφθέντες να έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής, αλλά μια άλλη συμμορία χτύπησε στη Θεσσαλονίκη με πανομοιότυπο τρόπο! Λίγο μετά τις 2 το πρωί της Παρασκευής, στον κόμβο Χαλάστρας, ομάδα ληστών  εισέβαλε σε αντιπροσωπεία φορτηγών […]

ta-erga-twn-6.w_l

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μπορεί στην Αττική να εξαρθρώνεται η συμμορία των ληστών των χρηματοκιβωτίων με τους 14 από τους 15 συλληφθέντες να έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής, αλλά μια άλλη συμμορία χτύπησε στη Θεσσαλονίκη με πανομοιότυπο τρόπο!

Λίγο μετά τις 2 το πρωί της Παρασκευής, στον κόμβο Χαλάστρας, ομάδα ληστών  εισέβαλε σε αντιπροσωπεία φορτηγών  και τα μέλη της σήκωσαν  το χρηματοκιβώτιο!

Τέσσερις κουκουλοφόροι, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  με  προφανώς κλεμμένο αυτοκίνητο, πάτησαν γκάζι και με μεγάλη ταχύτητα  έπεσαν πάνω στην κεντρική είσοδο,  ακινητοποίησαν  και ακινητοποίησαν τον 69χρονο φύλακα.

Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας,  από το οποίο σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε 55.000 ευρώ κοσμήματα και τιμαλφή.     

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις