Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Πυρά» ΠΑΜΕ: Γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές ο Τζήμερος!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυρά» ΠΑΜΕ: Γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές ο Τζήμερος!

Επίθεση κατά του Θάνου Τζήμερου εξαπέλυσε με σκληρή ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ στον Θάνο Τζήμερο για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Μπαλού που έχει προκαλέσει σάλο. «Στη σημερινή (σ.σ.:χθεσινή) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές «Τζήμερος», αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις […]

tzimeros

Επίθεση κατά του Θάνου Τζήμερου εξαπέλυσε με σκληρή ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ στον Θάνο Τζήμερο για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Μπαλού που έχει προκαλέσει σάλο.

«Στη σημερινή (σ.σ.:χθεσινή) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές «Τζήμερος», αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού. Το εργατικό-λαικό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους», αναφέρει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις