Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο video στη δημοσιότητα με τον Τζήμερο: “Δείτε ποιος χτύπησε ποιον”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο video στη δημοσιότητα με τον Τζήμερο: “Δείτε ποιος χτύπησε ποιον”

To επεισόδιο στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης, ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» και της Αλεξάνδρας Μπαλού, περιφερειακής σύμβουλου και στελέχους του ΚΚΕ, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον πολιτικό χώρο. Ο κ. Τζήμερος κατηγορείται, πως χτύπησε την κ. Μπαλού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί […]

ImageHandler

To επεισόδιο στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης, ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» και της Αλεξάνδρας Μπαλού, περιφερειακής σύμβουλου και στελέχους του ΚΚΕ, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στον πολιτικό χώρο.

Ο κ. Τζήμερος κατηγορείται, πως χτύπησε την κ. Μπαλού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το συμβούλιο.

Το θέμα έγινε γνωστό από ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου στο Twitter, όπου ανέφερε: «Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες. Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. Επικίνδυνος».

Στο πρώτο video που δημοσιοποιήθηκε, φαίνεται ο κ. Τζήμερος να σκίζει αφίσες, αφού σύμφωνα με τον κ. Καραμέρο οι μπουνιές στην κ. Μπαλού είχαν προηγηθεί.

Ωστόσο,  σε δεύτερο video που κυκλοφόρησε αργότερα, κάποιοι σέρνουν τον κ. Τζήμερο  στα σκαλιά, πετώντας τον έξω από την αίθουσα όπου διεξαγόταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μια γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει: «Κλείστε του την πόρτα του αλήτη», ενώ ακολουθούν χειροκροτήματα.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» και η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ εμφανίστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκαν.

Ο κ. Τζήμερος, αρνείται κάθε κατηγορία και ζητά να προβληθεί ολόκληρο το video του Συμβουλίου για να αποδειχθεί, όπως υποστηρίζει, η αλήθεια.

Δείτε τι έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις