Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Μπέτυ στο Πεκίνο: Τότε μίνι και ώμους έξω, τώρα άκρως casual (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπέτυ στο Πεκίνο: Τότε μίνι και ώμους έξω, τώρα άκρως casual (pics)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το Πεκίνο, ενώ μαζί του βρίσκεται και η Μπέτυ Μπαζιάνα. Με casual εμφάνιση αυτή την φορά, η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη επίσκεψη, με την εμφάνιση που είχε σχολιαστεί. Τότε, το strapless εξώπλατο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο και […]

pekino_tsipras5_533_355

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το Πεκίνο, ενώ μαζί του βρίσκεται και η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Με casual εμφάνιση αυτή την φορά, η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη επίσκεψη, με την εμφάνιση που είχε σχολιαστεί.

Τότε, το strapless εξώπλατο φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο και στο τελείωμά, είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, όμως αυτή τη φορά, η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν πολύ απλή.

down_town_deltio_tupou twktczsmdn577bbedb887d8

Με ένα μπεζ σακάκι, λευκό μπλουζάκι και μπλε παντελόνι, η Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε τις εντυπώσεις. Χαμογελαστή, κατέβηκε από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δέχτηκε με χαμόγελο την ανθοδέσμη που της προσέφερε ένα από τα κορίτσια.

pekino_tsipras5_533_355 pekino_tsipras2 pekino_tsipras5

Τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας.

pekino_tsipras1 pekino_tsipras3 pekino_tsipras4 pekino_tsipras6 pekino_tsipras7 pekino_tsipras
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις