Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έτοιμος να τα διαλύσει όλα ο Ντάνος: “Εγώ κουράστηκα”! (video)
LIFESTYLE

Έτοιμος να τα διαλύσει όλα ο Ντάνος: “Εγώ κουράστηκα”! (video)

Η Λάουρα Νάργες, μπορεί να μην θεωρείτο και η καλύτερη αγωνίστρια στο νησί, όμως ο χαρακτήρας της αγαπήθηκε και ήταν εκείνη που κρατούσε τις ισορροπίες στην παραλία. Η αποχώρηση της, θα επηρεάσει την συμβίωση, με την Ευρυδίκη και τον Κοκκινάκη να νιώθουν πως έχασαν έναν μεγάλο «σύμμαχο». κατάφερνε και τόσο καλά στα περισσότερα αγωνίσματα. Ωστόσο […]

ImageHandle

Η Λάουρα Νάργες, μπορεί να μην θεωρείτο και η καλύτερη αγωνίστρια στο νησί, όμως ο χαρακτήρας της αγαπήθηκε και ήταν εκείνη που κρατούσε τις ισορροπίες στην παραλία.

Η αποχώρηση της, θα επηρεάσει την συμβίωση, με την Ευρυδίκη και τον Κοκκινάκη να νιώθουν πως έχασαν έναν μεγάλο «σύμμαχο».

κατάφερνε και τόσο καλά στα περισσότερα αγωνίσματα. Ωστόσο ήταν μία πολύ

Στο trailer του επεισοδίου του «Survivor» που θα προβληθεί την Κυριακή, o Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να «σπάει» από την κατάσταση που επικρατεί. «Εγώ κουράστηκα», λέει.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Κοκκινάκης τονίζει ότι έχει τυπικές σχέσεις με τους «Μαχητές» και σπάνια επισκέπτεται την καλύβα τους.

Στον αγώνα για το έπαθλο, ο Κοκκινάκης λέει σε παίκτη από τους «Μαχητές» τον οποίο δεν δείχνει η κάμερα στο trailer: «Συνέχεια ειρωνεύεσαι!».

Στο επόμενο πλάνο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλησιάζει έξαλλος την εξέδρα των «Μαχητών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις