Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συγκλονιστική στιγμή: Μαθαίνει on air ότι κλείνει το κανάλι που δουλεύει! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική στιγμή: Μαθαίνει on air ότι κλείνει το κανάλι που δουλεύει! (vid)

Αν και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αντιμετώπισε την τραγική στιγμή με απόλυτη ψυχραιμία. Η παρουσιάστρια ειδήσεων στο κανάλι Channel 1 του Ισραήλ, μαθαίνει live πως το κανάλι κλείνει και όλοι οι εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο, ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης. Η παρουσιάστρια βγαίνει στον «αέρα» για να εκφωνήσει έκτακτο δελτίο ειδήσεων και […]

fes

Αν και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αντιμετώπισε την τραγική στιγμή με απόλυτη ψυχραιμία.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων στο κανάλι Channel 1 του Ισραήλ, μαθαίνει live πως το κανάλι κλείνει και όλοι οι εργαζόμενοι θα μείνουν στον δρόμο, ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης.

Η παρουσιάστρια βγαίνει στον «αέρα» για να εκφωνήσει έκτακτο δελτίο ειδήσεων και αφού την ενημερώνουν στα ξαφνικά, διαβάζει προσπαθώντας να μην ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Απόψε θα είναι το τελευταίο μας δελτίο ειδήσεων. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ήταν το επαγγελματικό μου σπίτι για πολλά χρόνια. Είχα πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά και πολύ όμορφες. Στο τέλος της ημέρας πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις