Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στοιχεία που “καίνε” τον γιατρό για την δολοφονία της 36χρονης: Το DNA και η κατάθεση συναδέλφου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοιχεία που “καίνε” τον γιατρό για την δολοφονία της 36χρονης: Το DNA και η κατάθεση συναδέλφου

Προφυλακίστηκε ο αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών όπου οδηγήθηκε, κυρίως οι συμπατριώτες της Γεωργιανής δολοφονημένης γυναίκας, του επιτέθηκαν. Ο κατηγορούμενος, ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του σε […]

για

Προφυλακίστηκε ο αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών όπου οδηγήθηκε, κυρίως οι συμπατριώτες της Γεωργιανής δολοφονημένης γυναίκας, του επιτέθηκαν.

Ο κατηγορούμενος, ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται. Όπως είπε, τον περασμένο Γενάρη οι δυο τους έγιναν φίλοι στο Facebook και ένα μήνα μετά άρχισε η επικοινωνία τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 36χρονη ένιωθε ερωτική έλξη για το πρόσωπο του και κάποιος τον έχει παγιδεύσει.
«Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για μένα» φέρεται να είπε.

Όπως ανέφερε ο Alpha βρέθηκε ίχνος DNA της 36χρονης γυναίκας στο αυτοκίνητο του γιατρού, γεγονός που δεν αφήνει αμφιβολία στις Αρχές για την εμπλοκή του στο έγκλημα.

82e552_1

Είχαμε ραντεβού αλλά ποτέ δεν ήρθε

Ο 38χρονος ανέφερε ότι είχε προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού με την γυναίκα, στις 26 Απριλίου, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για μικροεπέμβαση, όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε. Το ραντεβού γνώριζε μάλιστα και ο ίδιος ο διευθυντής του νοσοκομείου.

«Μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας “έρχομαι τώρα, διώξ’ τους όλους”, αλλά λίγο αργότερα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι της έτυχε κάτι έκτακτο κι ότι θα φύγει». Για το αναισθητικό που ανιχνεύθηκε στο άψυχο σώμα της, ο φερόμενος ως δράστης επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ενδονοσοκομειακό φάρμακο, αλλά δεν γνωρίζει πώς χρησιμοποιήθηκε.

Η περίεργη διαδρομή του προς την Χαλκιδική, που επιβεβαιώνεται από την άρση του κινητού του, είναι κάτι που κάνει συχνά για να ξεδώσει, όπως υποστήριξε. Να σημειωθεί πως το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής, χωρίς σημάδια κακοποίησης.

Για περίεργες κινήσεις που κατέγραψε κάμερα στο προαύλιο του νοσοκομείου, ο ίδιος εξήγησε ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του τρεις τσάντες, μία με άπλυτα, μία δεύτερη με τον υπολογιστή του και μία τρίτη με φαγώσιμα.

07083aabda02ecd5aa745d8b4193d00a_M

Έπλυνε το αυτοκίνητο ξανά και ξανά

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Σε ερώτηση γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, απάντησε «Δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων, πήγα να βάλω μόνο μια σκούπα εσωτερικά. Αυτό το έκανα πολύ συχνά».

Σε ερώτηση της ανακρίτριας «Για ποιο λόγο μετά την πρώτη επικοινωνία που είχατε με τους αστυνομικούς μεταβήκατε να καθαρίσετε για δεύτερη φορά μέσα σε 12 ώρες το αυτοκίνητο εσωτερικά και εξωτερικά», ο αγγειοχειρούργος απάντησε: «Έφυγα από το σπίτι το πρωί και πήγα στη δουλειά η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε για την Ντιάνα, το αυτοκίνητο ήθελε ούτως ή άλλως καθάρισμα και δεν έχει καμία σχέση το καθάρισμα με το τηλέφωνο της αστυνομίας. Όταν πηγαίνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων το αυτοκίνητο το πλένω μέσα έξω και όταν το πλένω έξω από το σπίτι μου εξωτερικά, το εσωτερικό το καθαρίζω με σκούπα σε συγκεκριμένο πλυντήριο”.

l6Wzpulvn97VrlRTGMJL

 

Στοιχείο- σοκ από συνάδελφο

Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από κατάθεση συναδέλφου του αγγειοχειρούργου, είναι πως ο 38χρονος στο παρελθόν είχε οδηγήσει σε χώρο του νοσοκομείου που λειτουργούσε τότε ως χώρος για την ανάπαυση των γιατρών,  μία κοπέλα στην οποία είχε ριχτεί χωρίς εκείνη να ενδώσει.

Η συνήγορός του αγγειοχειρουργού δήλωσε ότι προτίθεται να προσφύγει κατά της προσωρινής κράτησης. Τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που θα βοηθήσουν τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις