Τροχαίο Συγγρού: Γνωστός επιχειρηματίας ο άτυχος νέος (photos)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο Συγγρού: Γνωστός επιχειρηματίας ο άτυχος νέος (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο άτυχος νέος που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της οδού Σαρδέων, ήταν γνωστός επιχειρηματίας και πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν. Ο 32χρονος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του το γνωστό μεζεδοπωλείο «Βασιλικός και Μέλι» σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του ενώ ήταν και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου […]

11.05.2017 | 11:42

Ο άτυχος νέος που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της οδού Σαρδέων, ήταν γνωστός επιχειρηματίας και πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν.

Ο 32χρονος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του το γνωστό μεζεδοπωλείο «Βασιλικός και Μέλι» σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του ενώ ήταν και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

Όπως λένε όσοι τον ήξεραν, ο Γιώργος έκανε συνεχώς αστεία. Ο λογαριασμός του στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα ανθρώπων, που δεν αντέχουν στην ιδέα πως δεν θα ξαναδούν αυτό το χαμογελαστό παιδί.

Βιοπαλαιστής και αυτοδημιούργητος, κατέφευγε στο χιούμορ κάθε φορά που ένα εμπόδιο ερχόταν μπροστά του.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:  

«Ήσουν είσαι και θα είσαι πάντα δίπλα μας και το ξέρουμε όλοι μα όλοι απλώς έχει πάρει μια παράταση το επόμενο κούρεμα το επόμενο φαγοπότι και το επόμενο αστείο σου που θα μας ξανακάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων… αγαπημένε Γιώργο μας καλό παράδεισο…»

«Γιωργάρα δεν έχω λόγια μόνο λυγμός με πιάνει μαζί με αναμνήσεις. Έχουμε κάνει μαζί τρέλες που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό και όποτε τα θυμάμαι γελάω μόνος μου. Τώρα και χωρίς εσένα θα πρέπει να γελάω.. Η αλήθεια είναι ότι άνθρωποι βιοπαλαιστές με το χιούμορ σου και τον αυθορμητισμό σου σπανίζουν και έτσι σήμερα περνάς στην Ιστορία σαν ο Σπάνιος. Τρελό μου ΠΑΛΙΚΆΡΙ πουλάκι και αδερφέ μου καλό ταξίδι.»

«Βρε Γιώργο βγες και πες μας πως είναι μια από τις αμέτρητες πλάκες σου δεν μπορεί να είναι αλήθεια βρε φίλε… Τι να πώ;;;; Καλό Παράδεισο φιλαράκι έφυγες νωρίς…» Είναι μερικά από τα αμέτρητα μηνύματα στο προφίλ του 32χρομου οδηγού του μοιραίου οχήματος.

Τραγική φιγούρα η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου παλικαριού, που γράφει:

«Γιώργος Πανάγος ψυχή μου λατρεία μου αγάπη μου γιατί μου το έκανες αυτό;;; πες μου ότι είναι μια ακόμα φάρσα σου και θες να μας κάνεις όλους να γελάσουμε… κλαίει η ψυχή μας όμως!!! Με άφησες μόνη Άγγελε μου γιατί;;; δεν πρόλαβα να σε χορτάσω καρδιά μου!!»

 

 

 

Exit mobile version