Σπείρα Γεωργιανών “ρήμαζε” τα σπίτια των Νοτίων Προαστίων

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπείρα Γεωργιανών “ρήμαζε” τα σπίτια των Νοτίων Προαστίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει τα Νότια Προάστια, εξαρθρώνεται από την Αστυνομία. Στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του τοπικού Τμήματος, συνελήφθη ένας 47χρονος Γεωργιανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα μαζί με δύο συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά […]

11.05.2017 | 21:19

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει τα Νότια Προάστια, εξαρθρώνεται από την Αστυνομία.

Στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του τοπικού Τμήματος, συνελήφθη ένας 47χρονος Γεωργιανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα μαζί με δύο συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Νότια Προάστια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συγκεκριμένη συμμορία έχει διαπράξει, έντεκα  κλοπές-διαρρήξεις στις περιοχές Γλυφάδας, Αλίμου, Π. Φαλήρου, Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Η αστυνομική έρευνα, όμως, συνεχίζεται και για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων, αλλά και για τον εντοπισμό των Γεωργιανών, που κατάφεραν να διαφύγουν.

 

 

Exit mobile version