Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σπείρα Γεωργιανών “ρήμαζε” τα σπίτια των Νοτίων Προαστίων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπείρα Γεωργιανών “ρήμαζε” τα σπίτια των Νοτίων Προαστίων

Του Πέτρου Καρσιώτη Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει τα Νότια Προάστια, εξαρθρώνεται από την Αστυνομία. Στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του τοπικού Τμήματος, συνελήφθη ένας 47χρονος Γεωργιανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα μαζί με δύο συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή. Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά […]

police_car_light.medium

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει τα Νότια Προάστια, εξαρθρώνεται από την Αστυνομία.

Στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του τοπικού Τμήματος, συνελήφθη ένας 47χρονος Γεωργιανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα μαζί με δύο συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες είχαν συστήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στα Νότια Προάστια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συγκεκριμένη συμμορία έχει διαπράξει, έντεκα  κλοπές-διαρρήξεις στις περιοχές Γλυφάδας, Αλίμου, Π. Φαλήρου, Ηλιούπολης και Αγίου Δημητρίου.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Η αστυνομική έρευνα, όμως, συνεχίζεται και για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων, αλλά και για τον εντοπισμό των Γεωργιανών, που κατάφεραν να διαφύγουν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις