Η νέα “αρρώστια” των γυναικών λέγεται Ribcage bragging (photos)

PLUS

Η νέα “αρρώστια” των γυναικών λέγεται Ribcage bragging (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Αν και η Γαλλία απαγόρεψε με νόμο τα πολύ αδύνατα μοντέλα, δίνοντας μια ελπίδα πως θα καταπολεμηθεί αυτή η μάστιγα που βάζει την ζωή των γυναικών σε κίνδυνο, τίποτα δεν άλλαξε. Το «Ribcage bragging», είναι η νέα πόζα που έχουν λανσάρει διάσημες, όπως η Μπέλα Χαντίντ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τις φωτογραφίες να […]

10.05.2017 | 15:36

 

Αν και η Γαλλία απαγόρεψε με νόμο τα πολύ αδύνατα μοντέλα, δίνοντας μια ελπίδα πως θα καταπολεμηθεί αυτή η μάστιγα που βάζει την ζωή των γυναικών σε κίνδυνο, τίποτα δεν άλλαξε.

Το «Ribcage bragging», είναι η νέα πόζα που έχουν λανσάρει διάσημες, όπως η Μπέλα Χαντίντ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τις φωτογραφίες να «ανεβαίνουν» στο Instagram.

Τα κόκαλα του θώρακα πρέπει να προεξέχουν. Αυτό το must του Instagram ήρθε μετά το περίφημο thigh gap με το κενό ανάμεσα στα πόδια και την «γέφυρα του μπικίνι» αλλά και το «A4waist fitness challenge» που ήθελε τη μέση μιας γυναίκας πιο λεπτή σε περίμετρο από το πλάτος μιας κόλλας χαρτιού Α4.

Η νέα μόδα όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όμως οι γυναίκες έχουν ήδη αρχίσει να «ανταγωνίζονται» η μία την άλλη.

 

Exit mobile version