Οι έξι ατάκες που όταν λένε οι άντρες, γελάνε και οι πέτρες

PLUS

Οι έξι ατάκες που όταν λένε οι άντρες, γελάνε και οι πέτρες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Εντάξει, όλοι θα σκεφτούμε πως αυτά είναι μόνο θεωρίες, όμως τις 9 φορές στις 10 που ο άντρας ξεστομίζει αυτές τις ατάκες, γελάνε και οι πέτρες. Από πίσω κρύβεται μια ολόκληρη «βρώμικη» ιστορία, έτοιμη να ανατινάξει το μυαλό της γυναίκας. Για τους άντρες βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύ πιο… απλά. Ψέμα Νο 1: Σιχαίνομαι […]

10.05.2017 | 10:28

Εντάξει, όλοι θα σκεφτούμε πως αυτά είναι μόνο θεωρίες, όμως τις 9 φορές στις 10 που ο άντρας ξεστομίζει αυτές τις ατάκες, γελάνε και οι πέτρες.

Από πίσω κρύβεται μια ολόκληρη «βρώμικη» ιστορία, έτοιμη να ανατινάξει το μυαλό της γυναίκας. Για τους άντρες βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύ πιο… απλά.

Ψέμα Νο 1: Σιχαίνομαι τα ψέματα και σου υπόσχομαι ότι θα σου λέω πάντα την αλήθεια

Ναι ναι ναι… «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»! Ποια γυναίκα δεν το έχει ακούσει αυτό; Πρόκειται για το κορυφαίο ψέμα.

Μυαλό άντρα: Εκείνη την στιγμή το εννοούν και ονειρεύονται να είναι εντελώς διαφορετικοί μαζί σου. Στην σχέση όμως, τα πράγματα αλλάζουν…

Ψέμα Νο 2: Όχι, δεν έχεις παχύνει

«Μήπως με παχαίνει αυτό που φοράω;», θα ρωτήσεις όταν βάλεις το φόρεμα σου για να πιεις το ποτό με τις φίλες σου. «Ότι και να βάλεις μωρό μου, είσαι μία κούκλα», θα ακούσεις και εσύ και όλες οι γυναίκες εκείνη την ώρα.

Μυαλό άντρα: Θα γίνει χαμός ό,τι κι αν πουν εκείνη την κρίσιμη ώρα.

Αν για παράδειγμα τολμήσουν να ξεστομίσουν πως ναι, «το φόρεμα είναι μια χαρά, απλά εσύ έχεις παχύνει λίγο», θα έρθει μια σωρεία υπερβολών τύπου: «Γιατί δεν κοιτάς τα χάλια σου, δεν με θέλεις πια, η πρώην σου είχε καλύτερο σώμα;».

Αν πάλι πουν «το φόρεμα το συγκεκριμένο δεν σε κολακεύει», ενώ μόλις το αγοράσαμε, θα πρέπει να αρχίσει να φτιάχνει βαλίτσες. Να λοιπόν που το ψεματάκι θα το πει για το καλό σας.

Ψέμα Νο 3: Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε strip shows ,να βλέπω όλες αυτές τις μισόγυμνες στα κλαμπ

Το ξέρεις, η πλειοψηφία των αντρών θαυμάζει, φαντασιώνεται, και αρέσκεται στο να βλέπει ένα καλοσχηματισμένο γυναικείο κορμί ημίγυμνο. Εννοείται πως εξαιρείσαι εσύ, που απαγορεύεται να σε κοιτάζουν οι άλλοι.

Μυαλό άντρα: Όσο ερωτευμένοι κι αν είναι, το μάτι δεν μπορεί να πέσει σε κάτι τόσο προκλητικό και σέξι. Οι γυναίκες πάντα θα πουν «δεν πιστεύω να σου αρέσει αυτή η καχεκτική», οπότε ο άντρας για να αποφύγει την βία θα πει «όχι μωρό μου, σιγά το σώμα που έχει! Άσε που τα έχει όλα έξω»!

Ψέμα Νο 4: Θα το συζητήσουμε αργότερα

Οι περισσότεροι άντρες δεν θα ήθελαν να το συζητήσουν ποτέ. Ούτε τώρα, ούτε μετά, ούτε το βράδυ, ούτε το Σαββατοκύριακο. Ούτε τον επόμενο χρόνο. Θέλουν απλώς να αράξετε αγκαλιά στον καναπέ.

Μυαλό άντρα: Οι συζητήσεις για κάποιο λάθος το οποίο έχει τελειώσει με μια «συγγνώμη», αγχώνουν και φέρνουν ξανά μια κακή ατμόσφαιρα. Οι άντρες όταν λένε «έχεις δίκιο. Σου ζητάω συγνώμη», το εννοούν και δεν θέλουν να το συζητήσουν ξανά, αυτό και άλλα εκατό θέματα που θα βγάλει μια γυναίκα εκείνη την στιγμή.

Ψέμα Νο 5: Το κινητό είχε μείνει από μπαταρία. το είχα στο αθόρυβο

Προφανώς και μπορεί να συμβεί, όμως οι άντρες το λένε συνήθως για να αποφύγουν κάτι. Σε αυτή την περίπτωση, ακολούθησε το ένστικτο σου, που στο κάτω- κάτω αν είσαι ερωτευμένη δεν θα είναι ποτέ λάθος.

Μυαλό άντρα: Πολλές φορές που βρίσκονται έξω με τους φίλους, δεν θέλουν να μιλήσουν με την σύντροφο τους, ξοδεύοντας χρόνο στο τηλέφωνο. Βαριούνται, δεν θέλουν να σηκωθούν, ξεχνιούνται. Οι άντρες είναι τα πιο χαλαρά όντα- όταν βγαίνουν για ποτό οι ίδιοι και όχι η δικιά τους…! Στην χειρότερη, βρίσκεται με άλλη γυναίκα και δεν θέλει να χαλάσει την σχέση του για μία «ξεπέτα».

Ψέμα Νο 6: Είμαι πολύ κουρασμένος, θα βγω για ένα χαλαρό ποτό με τα παιδιά

«Μωρό μου ο Μπάμπης δεν είναι πολύ καλά, είπαμε να βγούμε όλα τα παιδιά για ένα χαλαρό ποτάκι, για καμιά ωρίτσα». Γελάνε και οι πέτρες. Θα επιστρέψει το πρωί σε κακά χάλια και δεν θα θυμάται τίποτα. Α, και ο Μπάμπης μια χαρά ήταν.

Μυαλό άντρα: Δεν είναι ότι θέλουν να μας κοροϊδέψουν, απλά είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσουν το βράδυ. Προφανώς και υποψιάζονται τι θα γίνει έξω, όμως προτιμούν να φύγουν από σας με διάθεση που δεν θα τη χαλάσετε και πετάνε αυτό το «μια ωρίτσα». Από την άλλη, αν και θα ήταν πολύ γλυκό, ντρέπονται να πουν «όχι άλλο ποτό παιδιά, πρέπει να φύγω με περιμένει η Μαρία να δούμε ταινία». Στο κάτω κάτω, στην αγκαλιά της θα καταλήξουν!

Υπάρχουν ψέματα πιο αθώα, που ακόμα και αν υποπέσουν στην αντίληψή σου, θα τα συγχωρέσεις. Και άλλα ψέματα που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου, με τρόπο που να μην υπάρχει επιστροφή. Το θέμα είναι να μην φέρνουμε την καταστροφή για πολύ μικρά ψεματάκια που θα ειπωθούν μία- δυο φορές και πάνω από όλα να δείξουμε με σαφήνεια στον σύντροφο μας πως δεν παραβιάζουμε την ελευθερία του και μπορούμε να ακούσουμε και να συζητήσουμε αυτά που σκέφτεται. Να θυμάστε, ότι και οι ίδιοι οι άντρες καταπιέζονται πολύ όταν «πρέπει», στο δικό τους το μυαλό, να πουν ψέματα…

 

Exit mobile version