Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: «Ξεφτίλα! Τι άντρες είναι αυτοί;» (vid)
LIFESTYLE

Survivor: «Ξεφτίλα! Τι άντρες είναι αυτοί;» (vid)

«Υστερία είναι η κατάλληλη λέξη! Της Ευρυδίκης δεν υπήρχε, ούρλιαζε λες και τη σφάζανε!» λέει ο Τσουρός. «Και ο καψούρης ο Ντάνος όμως, να τρέξει κατευθείαν! Είναι η περίπτωση που σε βρίζει η γυναίκα και λες βρίσε με κι άλλο, εγώ σε αγαπάω!» είπε ο Στέφανος, για να προκαλέσει την αντίδραση της Φαίης: «Στέφανε, ορισμένες […]

skorda

«Υστερία είναι η κατάλληλη λέξη! Της Ευρυδίκης δεν υπήρχε, ούρλιαζε λες και τη σφάζανε!» λέει ο Τσουρός. «Και ο καψούρης ο Ντάνος όμως, να τρέξει κατευθείαν! Είναι η περίπτωση που σε βρίζει η γυναίκα και λες βρίσε με κι άλλο, εγώ σε αγαπάω!» είπε ο Στέφανος, για να προκαλέσει την αντίδραση της Φαίης:

«Στέφανε, ορισμένες φορές απορώ!», η οποία αμέσως μετά παρακολούθησε έκπληκτη τα ουρλιαχτά της παίκτριας των Διασήμων, με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Διαβάστε παρακάτω…
«Γελάτε; Θέμη, είσαι αναίσθητος! Εγώ πραγματικά φοβήθηκα!» είπε η Φαίη. «Σιγά ρε Φαίη, μη σκιστεί κάνα καλσόν! Με το ζόρι είναι εκεί πέρα; Ένα ριάλιτι είναι, ξεκόλλα! Εσύ δάκρυσες; Για να μη φύγει η μάσκαρα» είπε η Σάσα. Τα γέλια του Γεωργαντά προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης, ενώ υπήρξαν και σχόλια για το φλερτ Ευρυδίκης-Ντάνου: «Γουστάρονται! Το βλέπουμε! Σου λέει αυτή είναι μοντέρνα γκόμενα, τατουάζ και μπράτσα!»

Αναφορικά με την αποχώρηση, όλοι είπαν ότι πιστεύουν ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, άρα οι Διάσημοι θα δυσκολευτούν στα επόμενα αγωνίσματα, εκτός από τη Σάσα, που δήλωσε: «Θα τη βρει τη λύση η Λάουρα! Σιγά μην πεινάσουν!», ενώ από τα καρφιά δεν ξέφυγαν Κοκκινάκης και Μπο:

«Ο Κοκκινάκης, που πάει και κρύβεται από πίσω, ενώ οι άλλοι τσακώνονται, δεν ντρέπεται; Παιδιά ξεφτίλα! Τι άντρες είναι αυτοί; Και ο Μπο τώρα μιλάει για ψηφοφορίες επειδή τον πέταξαν έξω από την κλίκα!»

«Ο Σπαλιάρας επίτηδες πάει για να εκνευρίζει τον Ντάνο! Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα με τη νωχελικότητά του! Είναι η Λάουρα των Μαχητών!» συνέχισε ο Τσουρός. «Και ο Κοκκινάκης είναι ο μάνατζερ ράγκμπι των Διάσημων!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις