Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με την Demy! (vid)
LIFESTYLE

Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με την Demy! (vid)

Γοήτευσε το κοινό της Eurovision η Demy με την υπέροχη εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού. Η Demy με το τραγούδι «This is Love», σε μουσική σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard, «μάγεψε» το κοινό της Eurovision και πέρασε στον […]

demy

Γοήτευσε το κοινό της Eurovision η Demy με την υπέροχη εμφάνισή της στον πρώτο ημιτελικό εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Demy με το τραγούδι «This is Love», σε μουσική σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard, «μάγεψε» το κοινό της Eurovision και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η Ελλάδα ήταν η τρίτη κατά σειρά χώρα που ανακοινώθηκε ότι περνά στον τελικό, από τις συνολικά 10 που πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Demy

Η βαθμολογία για την πρόκριση στον τελικό προήλθε κατά 50% από τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας που συμμετέχει στον διαγωνισμό και το άλλο 50% από τους τηλεθεατές που ψήφισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό είναι:

1. Μολδαβία
2. Αζερμπαϊτζάν
3. Ελλάδα
4. Σουηδία
5. Πορτογαλία
6. Πολωνία
7. Αρμενία
8. Αυστραλία
9. Κύπρος
10. Βέλγιο

Οι χώρες που θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό στις 11 Μαΐου είναι:

1. Σερβία
2. Αυστρία
3. ΠΓΔΜ
4. Μάλτα
5. Ρουμανία
6. Ολλανδία
7. Ουγγαρία
8. Δανία
9. Ιρλανδία
10. Σαν Μαρίνο
11. Κροατία
12. Νορβηγία
13. Ελβετία
14. Λευκορωσία
15. Βουλγαρία
16. Λιθουανία
17. Εσθονία
18. Ισραήλ

Στον τελικό της 13ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Ουκρανία.

H Demy έχοντας δίπλα της την ελληνική “Dream Team” του διαγωνισμού, δηλαδή τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό, έκανε τις πρώτες δηλώσεις αποκαλύπτοντας αν είχε αγωνία, αλλά και τι… γούρια έχει πάρει μαζί της στο Κίεβο, ενώ μάλιστα όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, είπε και με ποιο πρόσωπο θέλησε να μοιραστεί τηλεφωνικά τη χαρά της πρόκρισης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις