Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Τρομακτική προειδοποίηση από Anonymous: “Πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ετοιμαστείτε.” (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Τρομακτική προειδοποίηση από Anonymous: “Πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ετοιμαστείτε.” (vid)

Προειδοποιητικό video δημοσίευσαν οι  Anonymous καλώντας τον κόσμο να προετοιμαστεί για την παγκόσμια σύγκρουση που έρχεται, με το κόστος να είναι τεράστιο για την ανθρωπότητα. Το video δημοσιεύτηκε το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο YouTube. Στο κλιπ, ένας άντρας με μαύρο μανδύα και τη μάσκα […]

Anonymous-mask-and-laptop

Προειδοποιητικό video δημοσίευσαν οι  Anonymous καλώντας τον κόσμο να προετοιμαστεί για την παγκόσμια σύγκρουση που έρχεται, με το κόστος να είναι τεράστιο για την ανθρωπότητα.

Το video δημοσιεύτηκε το Σάββατο με τίτλο «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο YouTube.

Στο κλιπ, ένας άντρας με μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes ακούγεται μέσω ψηφιακής φωνής να εξηγεί πώς οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, θα φέρουν την καταστροφή.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους».

 «Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο».

«Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Anonymous.

Ο αφηγητής αναφέρει πως οι Αμερικανοί απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις