Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χυδαία επίθεση στην Τρονιέ: Εξοργισμένος ο Μακρόν μιλά για “μισογυνισμό” (pic)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χυδαία επίθεση στην Τρονιέ: Εξοργισμένος ο Μακρόν μιλά για “μισογυνισμό” (pic)

Επίθεση από το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δέχτηκε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν, 4 ημέρες μετά τη του νίκη στις εκλογές. Ο σκιτσογράφος Riss παρουσιάζει την 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν έγκυο και έχει τίτλο «Θα κάνει θαύματα!». «Αυτή την εβδομάδα, το Charlie Hebdo προβλέπει ότι όλα είναι πιθανά στην πενταετία που αρχίζει», γράφει ειρωνικά το περιοδικό στη σελίδα […]

ImageHandlerXCDT9FJE

Επίθεση από το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δέχτηκε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν, 4 ημέρες μετά τη του νίκη στις εκλογές. Ο σκιτσογράφος Riss παρουσιάζει την 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν έγκυο και έχει τίτλο «Θα κάνει θαύματα!».

«Αυτή την εβδομάδα, το Charlie Hebdo προβλέπει ότι όλα είναι πιθανά στην πενταετία που αρχίζει», γράφει ειρωνικά το περιοδικό στη σελίδα του στο Facebook.

Στο διαδίκτυο τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά για τον σκιτσογράφο και την ειρωνεία του.

«Μπορείτε να κάνετε κι άλλα πράγματα, όλοι ξέρουμε ότι είναι μεγαλύτερή του, και λοιπόν; Κάντε το ίδιο πράγμα με τους άντρες που έχουν μικρότερες γυναίκες ώστε αυτό να αλλάξει κάπως», γράφει κάποιος στο Facebook.

«Αυτό το σκίτσο δεν θα μπορούσε να το είχε κάνει γυναίκα. Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να σχεδιάσει κάτι τόσο κακόγουστο», γράφει άλλος. «Αν το να επιτίθεσαι στο Μακρόν σημαίνει να επιτίθεσαι στη γυναίκα του και να υπονοείς ότι δεν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία για να γεννήσει, ε, λοιπόν, είστε εντελώς βλάκες», γράφει κάποιος άλλος.

Αντιδράσεις όμως υπάρχουν και στο Twitter: «Το Charlie Hebdo έπεσε πολύ χαμηλά», γράφει ένας χρήστης.

Τον περασμένο Απρίλιο η Μπριζίτ Μακρόν είχε εξομολογηθεί στο Vanity Fair ότι την πληγώνουν οι ειρωνείες του Τύπου. «Υποφέρει με τα φρικτά σκίτσα που σχεδιάζουν για εκείνη, με τα αστεία του Laurent Gerra που την κοροϊδεύει και της λέει “γιαγιά, ξέρεις να κάνεις καλό καφέ;”», είχε γράψει το περιοδικό.

macron1_12

Εξαλλος ο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Μακρόν σε έξαλλη κατάσταση δήλωσε ότι ο μισογυνισμός και η ομοφοβία ευθύνονται για τις αναφορές ότι δεν μπορεί να είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερή του.

Μιλώντας στη Le Parisien, ο Μακρόν αναφέρθηκε και στις φήμες για τη σεξουαλικότητά του και τις «παράλληλες ζωές», όπως τις χαρακτήρισε.

«Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό μου, κανείς δεν θα σκεφτόταν ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι δεν θα ήμουν σύντροφος», είπε και συνέχισε: «Επειδή είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου πολύς κόσμος λέει «Αυτή η σχέση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη, δεν μπορεί να είναι υπαρκτή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις