Συνταξιούχος καρκινοπαθής σε Τσίπρα: “Πώς θα ζήσω εγώ;” (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνταξιούχος καρκινοπαθής σε Τσίπρα: “Πώς θα ζήσω εγώ;” (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αντιδράσεις. Χαρακτηριστική, η ερώτηση που απηύθυνε στον Έλληνα πρωθυπουργό συνταξιούχος καρκινοπαθής. Την ώρα που ο διοικητής του Κέντρου και ο δήμαρχος Ευόσμου Πέτρος Σούλας, ξεναγούσαν τον πρωθυπουργό, ο συνταξιούχος τον πλησίασε και του είπε: […]

10.05.2017 | 11:16

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αντιδράσεις.

Χαρακτηριστική, η ερώτηση που απηύθυνε στον Έλληνα πρωθυπουργό συνταξιούχος καρκινοπαθής.

Την ώρα που ο διοικητής του Κέντρου και ο δήμαρχος Ευόσμου Πέτρος Σούλας, ξεναγούσαν τον πρωθυπουργό, ο συνταξιούχος τον πλησίασε και του είπε: “Παίρνω σύνταξη 652 ευρώ και πρέπει να πληρώσω ΕΝΦΙΑ και εφορία πως θα ζήσω;”, Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του ρώτησε τον συνταξιούχο, πού μένει και πώς περνάει. “Μειώσεις δεν είδα από εσάς. Είδα από τη ΝΔ. Από σας είδα μόνο 5 ευρώ”, είπε ο συνταξιούχος. “Να τα λέμε και αυτά παραλάβαμε ένα διαλυμένο σπίτι”, είπε ο πρωθυπουργός.

Εντωμεταξύ, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Ευόσμου, προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου με πανό, για να διαμαρτυρηθούν, όμως τους σταμάτησε η αστυνομία.

Οι συγκεντρωμένοι, βρίσκονται αυτή τη στιγμή λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Κέντρου Υγείας και διαμαρτύρονται για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας.

Exit mobile version