Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έδωσαν όνομα στο μωράκι που βρέθηκε σε χαρτοκούτι στην Ρόδο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδωσαν όνομα στο μωράκι που βρέθηκε σε χαρτοκούτι στην Ρόδο!

H ιστορία του εγκαταλελειμμένου βρέφους, δίπλα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη Ρόδο σε ένα χαρτοκούτι με τον ομφάλιο λώρο στο σώμα του, είχε σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα. Δίπλα στο μωράκι υπήρχε ένα σημείωμα που ζητούσε απ’ όποιον το εντόπιζε να το βοηθήσει. «Παρακαλώ να προσέξετε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά», έγραφε με […]

moro_h_645_450

H ιστορία του εγκαταλελειμμένου βρέφους, δίπλα σε τηλεφωνικό θάλαμο στη Ρόδο σε ένα χαρτοκούτι με τον ομφάλιο λώρο στο σώμα του, είχε σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα.

Δίπλα στο μωράκι υπήρχε ένα σημείωμα που ζητούσε απ’ όποιον το εντόπιζε να το βοηθήσει. «Παρακαλώ να προσέξετε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά», έγραφε με άριστη ορθογραφία.

Το βρέφος το ανακάλυψε ζευγάρι τουριστών που άκουσε το κλάμα του.

Το αγοράκι είναι πλέον καλά στην υγεία του. Οι άνθρωποι της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου το έχουν αγαπήσει και δεν φεύγουν στιγμή από δίπλα του.

Όπως λέει στη Ροδιακή η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου κα Ντίνα Μαχαιρίδη, το αγοράκι το ονόμασαν Άγγελο, επειδή «είναι πανέμορφο».

Η κ. Ντίνα Μαχαιρίδη, Διοικήτρια της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου, μίλησε στο Star, λέγοντας ότι εκείνη το μωράκι το φωνάζει Άγγελο -Οδυσσέα. “Μου αρέσει” εξηγεί. “Θα βρει την Ιθάκη του”.

“Το μωρό είναι μια χαρά, όπως όλα τα μωρά που γεννιούνται φυσιολογικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το έχουμε στην κλινική μας, το περιθάλπτουμε, του δίνουμε αγάπη και φροντίδα. Σιτίζεται, είναι ζωηρό κι όλα καλά”.

«Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μητέρα – είπαν στη “Ροδιακή” οι γιατροί. Θα την βρούμε και θα το αγκαλιάσει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν είχαμε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις που τελικά είχαν αίσιο τέλος.»

Το ενδιαφέρον άτεκνων ζευγαριών που επιθυμούν να το υιοθετήσουν είναι ήδη μεγάλο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις