Πέντε γυναίκες που δεν πρέπει με τίποτα να βάλεις στο κρεβάτι σου

PLUS

Πέντε γυναίκες που δεν πρέπει με τίποτα να βάλεις στο κρεβάτι σου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μπορεί να είναι ερεθιστικό μέχρι εκεί που δεν φτάνει, όμως αν δεν θέλεις να έχεις μπελάδες, μείνε εντελώς μακριά από αυτές τις γυναίκες. Ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις σχέση, τότε ούτε να το συζητάμε. Συνάδελφος Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Αν κάτι δεν πάει καλά, που δυστυχώς στις μέρες μας […]

09.05.2017 | 17:28

Μπορεί να είναι ερεθιστικό μέχρι εκεί που δεν φτάνει, όμως αν δεν θέλεις να έχεις μπελάδες, μείνε εντελώς μακριά από αυτές τις γυναίκες. Ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις σχέση, τότε ούτε να το συζητάμε.

Συνάδελφος

Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Αν κάτι δεν πάει καλά, που δυστυχώς στις μέρες μας είναι πολύ πιθανό, οι ώρες στη δουλειά θα γίνουν εφιάλτης.

Το κλίμα μεταξύ σας θα είναι στην καλύτερη περίπτωση ψυχρό, ενώ αν εκείνη έχει τσιμπηθεί, μπορεί να την αναγκάσεις να παραιτηθεί. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε σένα φυσικά. Καλύτερα λοιπόν οι συγκινήσεις στον επαγγελματικό χώρο να αποφεύγονται.

Σπιτονοικοκυρά

Ακόμα κι αν είναι τόσο σέξι, ακόμη κι αν σου χτυπάει την πόρτα κάθε μέρα για… ζάχαρη. Θα την πληρώνεις κάθε μήνα και αυτό δεν σε τιμάει καθόλου.

Η πρώην σου

Κολοσσιαίο λάθος. Αν για αυτή την κοπέλα ένιωσες κάτι αληθινό κάποια στιγμή στην ζωή σου, τότε μην το κάνεις αυτό ούτε σε εκείνη, ούτε στον εαυτό σου. Θα ακολουθήσουν δραματικές σκέψεις και πιθανό μικρό πισωγύρισμα που θα δώσει ελπίδες. Δεν είναι σεβασμός προς την σχέση που είχες.

Ιερόδουλη

Για ευνόητους λόγους. Το πληρωμένο σεξ, είναι για άλλη κατηγορία αντρών και πάλι ούτε. Είναι πολύ εύκολο να βρεις σεξ, για το οποίο δεν θα πληρώσεις και θα είναι πιο ωραίο.

Προϊσταμένη

Μόνο που θα την κοιτάξεις ή έστω θα ανταποκριθείς σε κάποιο βλέμμα της, αυτόματα γράφεσαι στην λίστα του ΟΑΕΔ. Να το ξέρεις.

Έχεις μπλέξει πολύ άσχημα γιατί εκτός από τον «υπηρέτη», οποιαδήποτε προαγωγή θα ξέρεις πού οφείλεται.

 

 

Exit mobile version