Survivor: Ξεσαλώνουν στο Twitter για τη «Βλαχαβάνη»!

LIFESTYLE

Survivor: Ξεσαλώνουν στο Twitter για τη «Βλαχαβάνη»!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor κόστισε την ασυλία στους «διασήμους» με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Λάουρα Νάργιες και ο Μπο να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό και τους χρήστες του […]

09.05.2017 | 10:51

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor κόστισε την ασυλία στους «διασήμους» με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Λάουρα Νάργιες και ο Μπο να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό και τους χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα στο twitter, έχει ξεσπάσει ένα τεράστιο κύμα αρνητικής κριτικής στην παίκτρια των «διασήμων».

Δείτε ενδεικτικά ορισμένα από τα εκατοντάδες tweet:

Νωρίτερα στο επεισόδιο μεγάλη κουβέντα έγινε για το κομμάτι της φιλίας με αφορμή μία δήλωση του Χρανιώτη ότι «πραγματική φιλία εδώ δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθούν πολύ καλές φιλίες όταν βγούμε από το Survivor». Η Λάουρα κρατώντας το χέρι της Ευρυδίκης και του Κοκκινάκη δήλωσε πως «δεν συμφωνώ με το Γιώργο. Εγώ έχω γνωρίσει διαμάντια εδώ μέσα και θεωρώ ανθρώπους φίλους μου ήδη».

Exit mobile version