Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Aτάκες- φωτιά στο Πρωινό: “Έχει βάλει τον Ντάνο κανονικά στο…@@ι της”!
LIFESTYLE

Aτάκες- φωτιά στο Πρωινό: “Έχει βάλει τον Ντάνο κανονικά στο…@@ι της”!

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι φανατικοί τι τον έπιασε τον Ντάνο και έδειξε τον Κώστα Κοκκινάκη και όχι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να αποχωρήσει από το Survivor. Αυτό σχολιάστηκε και στο «Πρωινό» και δεν άργησε να γίνει… χαμός! «Είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνος πήρε ασυλία και πρώτη φορά που οι συμπαίκτες του θυμήθηκαν […]

ntanos

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι φανατικοί τι τον έπιασε τον Ντάνο και έδειξε τον Κώστα Κοκκινάκη και όχι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να αποχωρήσει από το Survivor.

Αυτό σχολιάστηκε και στο «Πρωινό» και δεν άργησε να γίνει… χαμός!

«Είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνος πήρε ασυλία και πρώτη φορά που οι συμπαίκτες του θυμήθηκαν να ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Βέβαια, εγώ περίμενα ότι ο Ντάνος θα ψήφιζε την Ευρυδίκη, γιατί συνήθως τον ψηφίζει. Για μένα τον τιμά…».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε την παράξενη απόφαση Ντάνου σε πολύ υψηλούς τόνους: «Τον έχει ψηφίσει η Ευρυδίκη τέσσερις φορές, κι εχθές που έπρεπε να την ψηφίσει, λέει Κοκκινάκης. Δηλαδή, έχει μπει στο βρακί της Ευρυδίκης κανονικά ο Ντάνος! Κανονικά στο βρακί της Ευρυδίκης»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις