Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Ρώσο αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών
ΚΟΣΜΟΣ

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Ρώσο αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών

Οι φρίκες των τζιχαντιστών συνεχίζονται, με την Ρωσία να είναι στο στόχαστρο αυτή τη φορά. Ο ISIS έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που δείχνει τον αποκεφαλισμό ενός άνδρα, ο οποίος όπως υποστηρίζει η οργάνωση είναι ένας αξιωματούχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που συνελήφθη στη Συρία. Την είδηση ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδα SITE που εδρεύει στις […]

ImageHandler

Οι φρίκες των τζιχαντιστών συνεχίζονται, με την Ρωσία να είναι στο στόχαστρο αυτή τη φορά.

Ο ISIS έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που δείχνει τον αποκεφαλισμό ενός άνδρα, ο οποίος όπως υποστηρίζει η οργάνωση είναι ένας αξιωματούχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που συνελήφθη στη Συρία.

Την είδηση ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδα SITE που εδρεύει στις ΗΠΑ, αλλά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και οι μυστικές υπηρεσίες FSB δεν έχουν ακόμα κάνει δηλώσεις για το συμβάν.

Capture

Το φρικιαστικό video διάρκειας 12 λεπτών δόθηκε στη δημοσιότητα την ημέρα που η Ρωσία τιμά την επέτειο από την νίκη της επί της ναζιστικής Γερμανίας, το 1945.

Ένας άντρας ντυμένος με μαύρη ολόσωμη φόρμα, γονατίζει και καλεί άλλους Ρώσους πράκτορες να παραδοθούν.

«Αυτός ο ανόητος πίστεψε τις υποσχέσεις της χώρας του ότι δεν θα τον εγκαταλείψει αν συλλαμβανόταν», ακούγεται να λέει κάποιος και στη συνέχεια ένας γενειοφόρος τον αποκεφαλίζει.

Στο υλικό οι τζιχαντιστές έχουν βάλει πλάνα που όπως υποστηρίζουν, είναι αποτέλεσμα των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στη Συρία.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, περίπου 30 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης στη Συρία τον Σεπτέμβριο του 2015. Η γνησιότητα του video δεν έχει εξεταστεί ακόμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις