Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκηνές τρόμου: Λιοντάρι δαγκώνει φύλακα και τον σέρνει στο κλουβί! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνές τρόμου: Λιοντάρι δαγκώνει φύλακα και τον σέρνει στο κλουβί! (vid)

Σκηνές θρίλερ διαδραματίστηκαν μπροστά στους θεατές και τα έντρομα παιδάκια, σε σόου στο Doullens, στη βόρεια Γαλλία, το απόγευμα της Κυριακής. Το αγριεμένο λιοντάρι δάγκωσε φύλακα από τον λαιμό και τον έσερνε μέσα στο κλουβί για αρκετή ώρα. Στο τσίρκο επικράτησε πανικός με τα μικρά παιδιά να ουρλιάζουν πανικοβλημένα. Το προσωπικό αμέσως έριξε καπνό για […]

401ABBB300000578-4486048-image-m-19_1494278133368

Σκηνές θρίλερ διαδραματίστηκαν μπροστά στους θεατές και τα έντρομα παιδάκια, σε σόου στο Doullens, στη βόρεια Γαλλία, το απόγευμα της Κυριακής. Το αγριεμένο λιοντάρι δάγκωσε φύλακα από τον λαιμό και τον έσερνε μέσα στο κλουβί για αρκετή ώρα.

Στο τσίρκο επικράτησε πανικός με τα μικρά παιδιά να ουρλιάζουν πανικοβλημένα.

Το προσωπικό αμέσως έριξε καπνό για να απομακρύνει το λιοντάρι και ο 34χρονος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα από τα νύχια και τους κυνόδοντες του λιονταριού στο νοσοκομείο. O άτυχος άντρας, υποβλήθηκε σε πεντάωρη εγχείρηση και παραμένει υπό επιτήρηση στην Amiens.

«Ακούγεται το κορίτσι μου που ουρλιάζει στο βίντεο. Έκλαιγε όλη νύχτα», γράφει ο χρήστης που ανέβασε το video στο facebook.

Ο φύλακας, σύμφωνα με εκπρόσωπο για το τσίρκο, εργαζόταν με λιοντάρια για χρόνια. Το λιοντάρι θα παραμείνει στο τσίρκο και θα επαναλάβει τις εμφανίσεις του μετά την ανάκαμψη του 34χρονου φύλακα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις