Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην φυλακή ο 52χρονος “τυφλός” βιαστής (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Στην φυλακή ο 52χρονος “τυφλός” βιαστής (video)

  Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος, που κατηγορείται πως απήγαγε και βίασε την 22χρονο φοιτήτρια στο υπόγειο κολαστήριο της Δάφνης. Την προφυλάκιση του αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του 52χρονου το μεσημέρι της Τρίτης. Βγαίνοντας από την Ευελπίδων, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιμένει ότι […]

 ImageHandler

Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος Παναγιώτης Κοτζιλέλος, που κατηγορείται πως απήγαγε και βίασε την 22χρονο φοιτήτρια στο υπόγειο κολαστήριο της Δάφνης.

Την προφυλάκιση του αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του 52χρονου το μεσημέρι της Τρίτης.

Βγαίνοντας από την Ευελπίδων, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιμένει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του, ενώ υποβλήθηκε αίτημα για πραγματογνωμοσύνη. Ωστόσο, δεν έχει προσκομίσει το πιστοποιητικό από τα ΚΕΠΑ, σύμφωνα με το οποίο βεβαιώνεται το ποσοστό αναπηρίας του.

Ο Κοτζιλέλος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο ίδιος εμφανίζεται ωμός και αμετανόητος ενώ επιμένει πως όλα έγιναν με την συγκατάθεση της κοπέλας.

Εντωμεταξύ σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας που απάντησε στην αγγελία του «τυφλού» 52χρονου και τον επισκέφθηκε στο σπίτι της Δάφνης.

Η γυναίκα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και είπε πως πριν από δύο μήνες πήγε στη Δάφνη για να συναντήσει. Όταν έφτασε στο σπίτι τον είδε μαζί με μια γυναίκα, που της συστήθηκε ως σύντροφός του και αμέσως έφυγε.

Όπως λέει η καταγγέλουσα αμέσως απέκτησε μια άσχημη διαίσθηση και χαρακτηριστικά αναφέρει πως ένιωσε ότι πρόκειται ένα λιοντάρι να την κατασπαράξει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις