Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

22

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Το 3ο Χρώμα run ήταν διαφορετικό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 3ο Χρώμα run ήταν διαφορετικό!

Περισσότερο χρώμα, μεγαλύτερη συμμετοχή, περισσότερη διασκέδαση! Περισσότεροι από 4000 συμμετέχοντες και επισκέπτες έζησαν μια διαφορετική εμπειρία το Σάββατο 6 Μαΐου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου! Αυτό μαρτυρούν και οι χιλιάδες φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από νωρίς το μεσημέρι οι επισκέπτες από όλη την Κρήτη  άρχισαν να καταφτάνουν στο Αρκαλοχώρι. Από την […]

vlcsnap-2017-05-07-12h47m56s126

Περισσότερο χρώμα, μεγαλύτερη συμμετοχή, περισσότερη διασκέδαση! Περισσότεροι από 4000 συμμετέχοντες και επισκέπτες έζησαν μια διαφορετική εμπειρία το Σάββατο 6 Μαΐου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου! Αυτό μαρτυρούν και οι χιλιάδες φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

DJI_0306

Από νωρίς το μεσημέρι οι επισκέπτες από όλη την Κρήτη  άρχισαν να καταφτάνουν στο Αρκαλοχώρι. Από την είσοδο κιόλας του Αρκαλοχωρίου τους περίμεναν εθελοντές της διοργάνωσης για να τους καλωσορίσουν . Στο Εκθεσιακό κέντρο, που ήταν η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα,  οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει πολλά events και η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή από πολύ νωρίς!

DJI_0291

Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε ένα εντυπωσιακό πέταγμα χρώματος από τους συμμετέχοντες που έκανε πολύχρωμο τον ουρανό. Οι δρομείς και περιπατητές ξεχύθηκαν στους δρόμους του Αρκαλοχωρίου όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις, σημεία με μουσική στα οποία σταματούσαν για χορό, διάφορα παιχνίδια, όπως διαγωνισμό τριπόντων και φυσικά δέχτηκαν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία χρώμα από τους εθελοντές!

DJI_0272

Στον τερματισμό τους περίμενε ο Μάνος Μαλαξιανάκης σε μια συναυλία που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ! Οι διοργανωτές και οι δρομείς έδωσαν  ραντεβού για τον Μάιο του 2018! Μπορείτε να περιμένετε;

_MG_6362 (Medium)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις