Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αναζητείται αυτός ο οδηγός: Χτύπησε μηχανάκι και εγκατέλειψε τα θύματα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητείται αυτός ο οδηγός: Χτύπησε μηχανάκι και εγκατέλειψε τα θύματα (vid)

Το video δόθηκε στη δημοσιότητα για να εντοπιστεί ο δράστης, που χτύπησε με το αυτοκίνητό του μηχανάκι με δύο παιδιά και τα εγκατέλειψε. Το τροχαίο έγινε στις 19:10 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου στην Λεωφόρο Ειρήνης 22, στα σύνορα του Ρέντη με τον Ταύρο. Στο video που σοκάρει για την αναισθησία του οδηγού, φαίνεται […]

ImageHandler

Το video δόθηκε στη δημοσιότητα για να εντοπιστεί ο δράστης, που χτύπησε με το αυτοκίνητό του μηχανάκι με δύο παιδιά και τα εγκατέλειψε.

Το τροχαίο έγινε στις 19:10 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου στην Λεωφόρο Ειρήνης 22, στα σύνορα του Ρέντη με τον Ταύρο.

Στο video που σοκάρει για την αναισθησία του οδηγού, φαίνεται καθαρά ο δράστης να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει, ενώ τα θύματα δεν μπορούν να αντιδράσουν.

troxaio-paidia-ena

Στο μηχανάκι επέβαιναν δύο νεαρά παιδιά, που ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Μέσω facebook, ο πατέρας τους Μιχάλης Πρίντεζης δημοσιοποιεί το video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας γειτονικού εργοστασίου και ζητά την βοήθεια όποιου γνωρίζει κάτι.

troxaio-paidia-dyo troxaio-paidia-tria troxaio-paidia-tessera

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία είτε με τον κύριο Μιχάλη Πρίντεζη, μέσω του προφίλ του στο facebook ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις