Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ρωσική εφημερίδα: “Ο Μακρόν είναι γκέι ψυχοπαθής που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ρωσική εφημερίδα: “Ο Μακρόν είναι γκέι ψυχοπαθής που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του”

Χυδαία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την επίθεση της ρωσικής εφημερίδας κατά του Εμανουέλ Μακρόν, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της νίκης του. Το δημοσίευμα μιλά για έναν γκέι ψυχοπαθή, που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και καθόλου για τους πολίτες της Γαλλίας. Επικαλούμενη τις απόψεις του Ιταλού ψυχιάτρου, Αντριάνο Σαγκατόρι “Komsomolskaya Pravda”, το […]

KBjeTFnEz7OYpiRi20N0

Χυδαία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την επίθεση της ρωσικής εφημερίδας κατά του Εμανουέλ Μακρόν, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της νίκης του.

Το δημοσίευμα μιλά για έναν γκέι ψυχοπαθή, που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και καθόλου για τους πολίτες της Γαλλίας.

Επικαλούμενη τις απόψεις του Ιταλού ψυχιάτρου, Αντριάνο Σαγκατόρι “Komsomolskaya Pravda”, το άρθρο γράφει πως “όπως όλοι οι ψυχοπαθείς, έτσι και ο Μακρόν πιστεύει στον υψηλότερο σκοπό του. Ο Μακρόν δεν αγαπά τη  Γαλλία και δεν θα αγωνιστεί για τους Γάλλους.

Ο Μακρόν αγαπά μόνο τον εαυτό του”. Το προσβλητικό αυτό κείμενο για τον Γάλλο πρόεδρο, δημοσιεύτηκε λίγο μετά την δημοσίευση περιοδικού για ομοφυλόφιλους όπου στο εξώφυλλό του  απεικονιζόταν με τη βοήθεια του φωτομοντάζ ο Μακρόν γυμνός από τη μέση και πάνω.

«Οι Γάλλοι αξίζουν να έχουν τον Mακρόν».

“Θα περάσουν μέσα από την κόλαση της παγκοσμιοποίησης. Δεν αξίζουν τη δημοκρατία”, προσθέτει η ρωσική εφημερίδα.

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ” Sputnik”, υποστήριζε ότι ο Μακρόν ήταν «κρυφά ομοφυλόφιλος κι ότι ζει μια διπλή ζωή κι ότι υποστηρίζεται από πολύ πλούσιους gay μαφιόζους».

Ο ρωσικός Τύπος έχει αμφισβητήσει την σεξουαλικότητα του Μακρόν πολλές φορές και πολλοί συνδέουν τα δημοσιεύματα με την καλή σχέση του Πούτιν με τη Λεπέν.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις