Σαν παραμύθι: Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να χάσει κανείς! (pics-vid)

PLUS

Σαν παραμύθι: Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορεί να χάσει κανείς! (pics-vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το Henningsvær Idrettslag Stadion που βρίσκεται σε μια βραχονησίδα, δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Henningsvær της Νορβηγίας, μοιάζει με μικρό παράδεισο, παρά με γήπεδο! Η εκπληκτική θέα γύρω του, το κάνει το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο, ενώ η ηρεμία που προσφέρει η άφθονη φύση, σε βοηθά να συγκεντρωθείς στον απόλυτο βαθμό. Το Henningsvær Idrettslag Stadion […]

07.05.2017 | 14:09

Το Henningsvær Idrettslag Stadion που βρίσκεται σε μια βραχονησίδα, δίπλα στο μικρό ψαροχώρι Henningsvær της Νορβηγίας, μοιάζει με μικρό παράδεισο, παρά με γήπεδο!

Η εκπληκτική θέα γύρω του, το κάνει το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο, ενώ η ηρεμία που προσφέρει η άφθονη φύση, σε βοηθά να συγκεντρωθείς στον απόλυτο βαθμό.

Το Henningsvær Idrettslag Stadion δημιουργήθηκε πάνω σε ένα βράχο που ισιώθηκε, στο νοτιότερο τμήμα του νησιού Hellandsøya, όπου βρίσκονται και τα ξύλινα παρτέρια για τον μπακαλιάρο που ψαρεύουν οι κάτοικοι.

Διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα και αποτελεί την έδρα του ερασιτεχνικού σωματείου Henningsvær IL. Επίσης, έχει και προβολείς για νυχτερινά παιχνίδια.

Ο αγωνιστικός χώρος περιβάλλεται από μερικά μέτρα άσφαλτο, ο οποίος χρησιμοποιείται για να παρακολουθούν όρθιοι οι θεατές, αλλά και για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.

 

Ετικέτες
Exit mobile version