Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θλίψη στη Γαλλία: Βουλευτής πέθανε σε ομιλία της υπέρ του Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη στη Γαλλία: Βουλευτής πέθανε σε ομιλία της υπέρ του Μακρόν

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στη Γαλλία, λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου, που έχει σοκάρει το μέτωπο του Εμμανουέλ Μακρόν. Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του ανεξάρτητου υποψηφίου την Παρασκευή. Λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή […]

κορινερελ

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στη Γαλλία, λίγο πριν την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου, που έχει σοκάρει το μέτωπο του Εμμανουέλ Μακρόν.

Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του ανεξάρτητου υποψηφίου την Παρασκευή.

Λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

lannion-la-deputee-corinne-erhel-exclue-du-ps_0

Κορίν Ερέλ

Η Ερέλ εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και ήταν μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος. Τον Μάρτιο του 2016, προσχώρησε στο σχήμα του Μακρόν και ήταν μία από τις πιο θερμές υποστηρίκτριες του.
Ο Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη για το γεγονός: «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Μακρόν, δήλωσε σοκαρισμένος και εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

erel
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις