Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με την προσβλητική συμπεριφορά ελεγκτών του Mετρό σε Ευέλπιδες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με την προσβλητική συμπεριφορά ελεγκτών του Mετρό σε Ευέλπιδες

  Σάλος έχει ξεσπάσει με την συμπεριφορά των ελεγκτών του μετρό σε Ευέλπιδες, με το θέα να φτάνει ακόμα και στη Βουλή. Ο Δημήτρης Καμμένος «απαίτησε» παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό, που ζήτησαν να εξακριβωθούν τα στοιχεία Ευέλπιδων ενώ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση στον ΣΚΑΪ πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση […]

 EVELPIDON

Σάλος έχει ξεσπάσει με την συμπεριφορά των ελεγκτών του μετρό σε Ευέλπιδες, με το θέα να φτάνει ακόμα και στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Καμμένος «απαίτησε» παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό, που ζήτησαν να εξακριβωθούν τα στοιχεία Ευέλπιδων ενώ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωση στον ΣΚΑΪ πως προτίθεται να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την εν λόγω συμπεριφορά.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών επιστολή όπου ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών.

kammenos-evelpides

Στην επιστολή του προς τον Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Καμμένος τονίζει πως «προσωπικά, κομματικά ή άλλου είδους κόμπλεξ δεν θα γίνουν αποδεκτά».

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, στις 5 Μαΐου, στη στάση του Μετρό «Πανόρμου», κάποιοι ελεγκτές σταμάτησαν μια ομάδα 7 Ευέλπιδων «ζητώντας με έπαρση, περιπαικτικό ύφος και χαμόγελο ικανοποίησης τις ταυτότητές τους», όπως αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε και με επιστολή του προς τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις