Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κι όμως, πολλοί επιμένουν ακόμη πως μας ψεκάζουν… (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Κι όμως, πολλοί επιμένουν ακόμη πως μας ψεκάζουν… (pics)

Αν και ξεκίνησε από μια πλάκα η υπόθεση με τους ψεκασμούς πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, κάποιοι επιμένουν πως για όλα φταίνε τα… χημικά! Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και προκάλεσε και αντιπαραθέσεις με βασικό σημείο τριβής το ερώτημα: «μας ψεκάζουν τελικά»; «Πανέμορφα λευκά νέφη […]

18300955_1872047153034694_3911181055617857422_n-640x459

Αν και ξεκίνησε από μια πλάκα η υπόθεση με τους ψεκασμούς πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, κάποιοι επιμένουν πως για όλα φταίνε τα… χημικά!

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και προκάλεσε και αντιπαραθέσεις με βασικό σημείο τριβής το ερώτημα: «μας ψεκάζουν τελικά»;

«Πανέμορφα λευκά νέφη έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στον αττικό ουρανό! Πρόκειται για τους θυσάνους ή τα νέφη cirrus στα λατινικά», έγραφε ο κ. Αεναούτογλου στη φωτογραφία και παρέπεμπε τους χρήστες σε link για περισσότερες πληροφορίες.

Την ανάρτηση αυτή, ωστόσο, πήρε ένα γκρουπ στο facebook το οποίο υποστηρίζει πως πράγματι μας… ψεκάζουν. Με ειρωνεία προς τον μετεωρολόγο, τα μέλη γράφουν πως «αν οι μετεωρολόγοι πούνε την αλήθεια θα τους φάει το σκοτάδι»!

Τελικά μας ψεκάζουν!

Untitled6
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις