Αυτά μόνο στην Ελλάδα! Δείτε ποιος υπέγραψε για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτά μόνο στην Ελλάδα! Δείτε ποιος υπέγραψε για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μετά το φιάσκο με την σημερινή αναμενόμενη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, «θα γίνει δεν θα γίνει τελικά», έρχεται στο φως ένα δημοσίευμα που δεν μας αφήνει… ελπίδα! Μπορείτε να φανταστείτε ποιος έβαλε την υπογραφή του για την άδεια της διεξαγωγής του αγώνα; Σύμφωνα με τη «Live Sport», η λύση δόθηκε μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας και […]

06.05.2017 | 11:57

Μετά το φιάσκο με την σημερινή αναμενόμενη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, «θα γίνει δεν θα γίνει τελικά», έρχεται στο φως ένα δημοσίευμα που δεν μας αφήνει… ελπίδα!

Μπορείτε να φανταστείτε ποιος έβαλε την υπογραφή του για την άδεια της διεξαγωγής του αγώνα;

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η λύση δόθηκε μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η υπογραφή μπήκε από μια γυναικολόγο-μαιευτήρα.

Όχι, δεν καταλάβατε λάθος, απλώς είναι ένα ακόμη ελληνικό φαινόμενο.

Η Χρυσούλα Κολομήτρα, η οποία έβαλε την υπογραφή της για να γίνει ο τελικός στον Βόλο, είναι αναπληρωτής προϊσταμένη της γενικής διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στην άδεια αναγράφεται ότι «η αρχή εκδίδει την άδεια διεξαγωγής του αγώνα και δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια και μετά από τους παραπάνω αγώνες».

 

Exit mobile version