Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρώτη φορά γαμπρός στα 75 ο Πρέκας! Αυτή είναι η γυναίκα που τον… κατάφερε!
LIFESTYLE

Πρώτη φορά γαμπρός στα 75 ο Πρέκας! Αυτή είναι η γυναίκα που τον… κατάφερε!

Αν και υπήρξε από τους πιο γοητευτικούς άντρες, που έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές, ο Κώστας Πρέκας δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν λίγες ημέρες όμως, η ανακοίνωση του πως παντρεύεται, αιφνιδίασε τους πάντες! Κανείς όμως δεν γνώριζε ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να αλλάξει γνώμη στα 75 του. Σύμφωνα με την […]

prekas1-1493972046

Αν και υπήρξε από τους πιο γοητευτικούς άντρες, που έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές, ο Κώστας Πρέκας δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν λίγες ημέρες όμως, η ανακοίνωση του πως παντρεύεται, αιφνιδίασε τους πάντες!

Κανείς όμως δεν γνώριζε ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να αλλάξει γνώμη στα 75 του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Άποψη» είναι η Μαίρη Βιντιάδου. Ο ηθοποιός και η γνωστή κυρία  των δημοσίων σχέσεων γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά.

prekas3-1493972157

Οι δυο τους είχαν εκ των πραγμάτων καθημερινή επαφή και ο ηθοποιός πολύ γρήγορα την ερωτεύτηκε και άρχισε να της γράφει ερωτικά ποιήματα για να την κατακτήσει. Σιγά- σιγά οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και άρχισαν να βγαίνουν και εκτός δουλειάς με παρέες.

Η κ. Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του ηθοποιού όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του.

prekas2-1493972094

Μετά από την περιπέτεια αυτή, θα ανακοινωθεί και η απάντηση της στην πρόταση γάμου.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις