Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κτηνώδες έγκλημα: Αφού σκότωσαν τον 3χρονο γιο, βίασαν μητέρα και κόρη!
ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνώδες έγκλημα: Αφού σκότωσαν τον 3χρονο γιο, βίασαν μητέρα και κόρη!

Τρομοκρατημένη η κοινωνία στο Μεξικό παρακολουθεί την φρικτή εγκληματικότητα που γίνεται όλο και πιο έντονη, εξαιτίας συμμοριών που σπέρνουν τον φόβο και τον θάνατο. Αυτή τη φορά, ένα κτηνώδες έγκλημα έχει σοκάρει ολόκληρη την χώρα.  Μια συμμορία,  επιτέθηκε σε οικογένεια σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία της Πουέμπλα και αφού άφησαν λιπόθυμο από το ξύλο τον […]

ImageHandler

Τρομοκρατημένη η κοινωνία στο Μεξικό παρακολουθεί την φρικτή εγκληματικότητα που γίνεται όλο και πιο έντονη, εξαιτίας συμμοριών που σπέρνουν τον φόβο και τον θάνατο.

Αυτή τη φορά, ένα κτηνώδες έγκλημα έχει σοκάρει ολόκληρη την χώρα.  Μια συμμορία,  επιτέθηκε σε οικογένεια σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία της Πουέμπλα και αφού άφησαν λιπόθυμο από το ξύλο τον πατέρα, βίασαν όσες φορές άντεξαν την μητέρα και την 14χρονη κόρη, ενώ σκότωσαν τον 3χρονο γιο.

Όταν συνήλθαν, πατέρας μητέρα και κόρη, πήραν το νεκρό αγοράκι στα χέρια τους και περπάτησαν σε άθλια κατάσταση σχεδόν ένα μίλι, ώστε να βρουν βοήθεια.

Σύμφωνα με την κατάθεση τους, η οικογένεια έψαχνε έναν χώρο με δημόσιες τουαλέτες. Ξαφνικά, δύο αυτοκίνητα με οκτώ άτομα, ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει δεξιά.

Το μικρό παιδί βρισκόταν στα πόδια της μητέρας του, όταν ένας από τους δράστες πυροβόλησε στο τζάμι για να ανοίξει το αυτοκίνητο, όμως η σφαίρα πέτυχε το μικρό αγόρι.

Αυτό δεν τους ένοιαξε και συνέχισαν την δράση τους. Σκότωσαν στο ξύλο τον πατέρα και άρχισαν να βιάζουν ξανά και ξανά τις δύο γυναίκες. Όταν σταμάτησαν, έφτασε ένα τρίτο αυτοκίνητο στο σημείο και έφυγαν και τα τρία μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

Η εγκληματικότητα στην περιοχή της Πουέμπλα έχει αυξηθεί κατά 682% από την αρχή του 2017, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2016. Η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες να εντοπίσει τις τρομακτικές συμμορίες, χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις