Τρόμος στη Νέα Σμύρνη! Άντρας άνοιξε πυρ σε παιδιά (pics- vid)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη! Άντρας άνοιξε πυρ σε παιδιά (pics- vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Toν τρόμο σκόρπισε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν τις 18:00, ένας άντρας στη Νέα Σμύρνη. Ο δράστης, βγήκε στο μπαλκόνι και άνοιξε πυρ για άγνωστο λόγο! Τέσσερις δεκαεξάχρονοι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο, […]

05.05.2017 | 18:09

Toν τρόμο σκόρπισε το απόγευμα της Παρασκευής λίγο πριν τις 18:00, ένας άντρας στη Νέα Σμύρνη. Ο δράστης, βγήκε στο μπαλκόνι και άνοιξε πυρ για άγνωστο λόγο!

Τέσσερις δεκαεξάχρονοι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι Συριακής καταγωγής που έχει πολιτογραφηθεί εδώ και λίγα χρόνια, ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Πριν λίγη ώρα, αστυνομικοί μαζί με τον δράστη, έφτασαν στο διαμέρισμα που μένει ο 38χρονος άνδρας, προκειμένου να ελέγξουν εάν υπάρχουν κι αλλά όπλα.

Για τον λόγο αυτό περιμένουν να έρθει και εισαγγελέας, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

Exit mobile version