Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Πολάκης αυτοαποθεώνεται για τα… χειρουργεία: “Έχουν σκάσει από το κακό τους”!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολάκης αυτοαποθεώνεται για τα… χειρουργεία: “Έχουν σκάσει από το κακό τους”!

Αν και υπάρχουν γεγονότα που αποδεικνύουν πόσο τραγική είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας, ο Παύλος Πολάκης κάνει τα πάντα να δείξει πως όλα είναι καλά, ενώ… αυτοαποθεώνεται! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο και μαζί με «μεταφερόμενους» γιατρούς και ασθενείς από την Πελοπόννησο, έστησε ολόκληρο σόου για να φανεί […]

xF5lGNhGsOzS8koJkzCU

Αν και υπάρχουν γεγονότα που αποδεικνύουν πόσο τραγική είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας, ο Παύλος Πολάκης κάνει τα πάντα να δείξει πως όλα είναι καλά, ενώ… αυτοαποθεώνεται!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Ζάκυνθο και μαζί με «μεταφερόμενους» γιατρούς και ασθενείς από την Πελοπόννησο, έστησε ολόκληρο σόου για να φανεί πως τα χειρουργεία λειτουργούν άριστα.

Οι τρεις ασθενείς αλβανικής καταγωγής, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις για αφαίρεση κήλης και χολής από γιατρούς που μετακινήθηκαν από άλλα νοσοκομεία, όπως της Κυπαρισσίας, καθώς ο Διευθυντής Χειρουργικού τομέα και ο Διευθυντής Αναισθησιολογίας έχουν τεθεί εκτός νοσοκομείου  με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o κ. Πολάκης, χρησιμοποιώντας γνωμικά και μαντινάδες αποθεώνει τον εαυτό του και επιτίθεται σε όσους αμφισβητούν την… επιτυχία του.

Να σημειωθεί πως ι το νοσοκομείο Ζακύνθου είχε κλείσει τον Δεκέμβριο μετά τον θάνατο 41χρονης και πολλών σοβαρών προβλημάτων που παρουσίασαν ασθενείς λόγω μετεγχειρητικών επιπλοκών που συσχετίστηκαν με τις συνθήκες των χειρουργείων.

Τον Μάρτιο ο κ. Πολάκης έδωσε εντολή να ανοίξουν τα χειρουργεία, παρά τις σοβαρές ενστάσεις του προσωπικού, αποδίδοντας τις αντιρρήσεις τους σε σκοπιμότητες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις