Φωτογραφία- σοκ του βιαστή, την ώρα της επέμβασης της ΕΛΑΣ στο υπόγειο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φωτογραφία- σοκ του βιαστή, την ώρα της επέμβασης της ΕΛΑΣ στο υπόγειο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο 52χρονος που απήγαγε και βίασε την άτυχη νεαρή φοιτήτρια, σήμερα οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, και πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί. Στο προφίλ του στο Facebook με 1.196 φίλους εμφανίζεται ως ο ήρωας κόμικ “Daredevil” και σύμφωνα με το tovima.gr, έχει στενό συγγενή υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης κι είχε ενταχθεί στο […]

05.05.2017 | 18:27

Ο 52χρονος που απήγαγε και βίασε την άτυχη νεαρή φοιτήτρια, σήμερα οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, και πήρε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Στο προφίλ του στο Facebook με 1.196 φίλους εμφανίζεται ως ο ήρωας κόμικ “Daredevil” και σύμφωνα με το tovima.gr, έχει στενό συγγενή υπάλληλο στο Δήμο Δάφνης κι είχε ενταχθεί στο δημοτικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που αφορούν τα αδικήματα:

—> της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

—> του βιασμού κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

—> της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

—> της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και μάλιστα βγαίνοντας από την Εισαγγελία δήλωσε για το γεγονός πως η φοιτήτρια βρέθηκε από τους αστυνομικούς δεμένη πως “αυτό ήταν το φετίχ της”.

Το tovima.gr δημοσιεύει φωτογραφία ντοκουμέντο του δράστη στο σπίτι του, την ώρα της επέμβασης της ΕΛ.ΑΣ. Ημίγυμνος και με χειροπέδες.

 

 

Ετικέτες
Exit mobile version