Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκλαψαν όλοι με την Μυρτώ της Πάρου: Σαράντα μήνες μετά, επιστρέφει σπίτι της (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλαψαν όλοι με την Μυρτώ της Πάρου: Σαράντα μήνες μετά, επιστρέφει σπίτι της (pics)

Συγκλόνισε τους πάντες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που παρευρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus». Το άτυχο κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στις 22 Ιουλίου του 2012 στην Πάρο όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια της, πλέον μπορεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ύστερα από […]

newego_LARGE_t_420_54303469

Συγκλόνισε τους πάντες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που παρευρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus».

Το άτυχο κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στις 22 Ιουλίου του 2012 στην Πάρο όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια της, πλέον μπορεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Ύστερα από 40 μήνες νοσηλείας στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής, αν και η υγεία της δεν βρίσκεται ακόμη στην καλύτερη κατάσταση. Όμως οι γιατροί επέτρεψαν να συνεχίσει κοντά στους δικούς της.

myrto708_2

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μίλησαν για μία πραγματική μαχήτρια, που δε λύγισε στις δύσκολες δοκιμασίες και κατάφερε να βγει νικήτρια μετά από χρόνια και επώδυνη αποθεραπεία.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολιτικοί και τοπικοί φορείς, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλά για ένα ελλιπές κοινωνικό κράτος.

«Είχαμε ζήσει την τραγωδία με την Μυρτώ και όλη η Ελλάδα πιστεύω έκλαψε. Την εποχή της θητείας μου είχε ξεκινήσει εδώ η νοσηλεία της Μυρτούς. Τώρα ολοκληρώθηκε η προσπάθεια και ήθελα να είμαι παρών σε αυτή την ανθρώπινη στιγμή» δήλωσε ο χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις