Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αρνείται ο γιατρός την παράνομη σχέση με την 36χρονη- Τι λέει η ιατροδικαστής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνείται ο γιατρός την παράνομη σχέση με την 36χρονη- Τι λέει η ιατροδικαστής

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας με την οποία φέρεται να είχε παράνομο δεσμό. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Έλσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη […]

giatrosthess

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας με την οποία φέρεται να είχε παράνομο δεσμό.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κ Έλσα Βλάχου, ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα και είπε πως μόλις έμαθε για το θάνατό της εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία προσπαθεί να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 36χρονη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, κυρία Ελένη Ζαγγελίδου που μίλησε στο protothema.gr οι πρώτες εξετάσεις πάνω στο άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας, αποκαλύπτουν πως ο θάνατός της δεν προήλθε από στραγγαλισμό ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό.

Το μυστήριο που πρέπει να διαλευκάνει η ιατροδικαστική υπηρεσία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα θα λυθεί ύστερα από κάποιες ειδικές εξετάσεις που θα γίνουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα. «Μιλάμε για δολοφονία που πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική δόση φαρμάκου ή σε πνιγμό.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έχουμε μέχρι στιγμής, τα οποία  δεν είναι αρκετά γιατί το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μας δείχνουν ότι δεν είναι στραγγαλισμένο το πτώμα, δεν έχει κακώσεις ούτε από μαχαιριές, ούτε από πυροβολισμό. Αλλά ακόμα το μελετούμε δεν μπορούμε να πούμε πολλά μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά μας».

ff2

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, «στο πλαίσιο διερεύνησης δήλωσης εξαφάνισης 36χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 27-04-2017 σε κεντρικό αστυνομικό κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 03-05-2017, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εντόπισαν το πτώμα της προαναφερόμενης γυναίκας σε δασική έκταση της ευρύτερης περιοχής Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή του Νομού Αττικής.

Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».

ff3

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις