Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ποια είναι η νέα κλίκα στο Survivor – H στρατηγική του Ντάνου
LIFESTYLE

Ποια είναι η νέα κλίκα στο Survivor – H στρατηγική του Ντάνου

Τα… τεκταινόμενα στο Survivor είχαν την τιμητική τους στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» για την αποχώρηση του Τσανγκ και το… χαμένο μαγιό του Χρανιώτη. «Ο μισθοφόρος έχει περάσει στις δημοσκοπήσεις πάνω από τον Ντάνο και τον Ορέστη» ανέφεραν στην εκπομπή, με αφορμή το νεύμα του μισθοφόρου στον Χρανιώτη. «Επειδή όλα […]

danos

Τα… τεκταινόμενα στο Survivor είχαν την τιμητική τους στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» για την αποχώρηση του Τσανγκ και το… χαμένο μαγιό του Χρανιώτη.

«Ο μισθοφόρος έχει περάσει στις δημοσκοπήσεις πάνω από τον Ντάνο και τον Ορέστη» ανέφεραν στην εκπομπή, με αφορμή το νεύμα του μισθοφόρου στον Χρανιώτη. «Επειδή όλα όμως είναι προϊόν μοντάζ, δεν ξέρουμε αν είναι από εκείνη ή από κάποια άλλη στιγμή. Σίγουρα το άφησε η παραγωγή επίτηδες, για να ασχοληθούμε με αυτό το νεύμα, το άφησε να φανεί! » είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Διαβάστε παρακάτω…

«Η νέα κλίκα είναι αυτή του μισθοφόρου με τους Διάσημους, και θα υπάρξει κόντρα με τον Μάριο και τον Βασάλο» συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη, και συμπλήρωσε: «Η αποχώρηση παίχτηκε ψήφο ψήφο με την Ελισάβετ!» «Στεναχωρήθηκε ο Τσανγκ. Ρε παιδιά, ένα παιχνίδι είναι, τι στεναχώρια είναι αυτή; Θα φάτε, θα πλυθείτε!» είπε η παρουσιάστρια. «Θα λείψει στη Λάουρα ο Τσανγκ» είπε όλο νόημα η Ανθή Βούλγαρη.

Η εκπομπή σχολίασε και τον εκνευρισμό του Ντάνου με τον Χρανιώτη για το φαγητό. «Θα φάνε τα μουστάκια τους», είπε η Ανθή, και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Ο Ντάνος είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας, που μέχρι τώρα είχε μετριοπαθή στάση. Αυτό βλέπουμε να αλλάζει!»

«Δεν είναι ήρεμος άνθρωπος, χαλαρός, έχει στρατηγική, και έχει εντάσεις. Δεν τον βλέπετε πώς αντιδρά όταν χάνει στα αγωνίσματα; Φουλ στρατηγική έχει ο Ντάνος» ήταν τα σχόλια της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις