Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δεν κρατήθηκε ο Ντάνος: To μεγάλο “καρφί” του στην Ελισάβετ! (video)
LIFESTYLE

Δεν κρατήθηκε ο Ντάνος: To μεγάλο “καρφί” του στην Ελισάβετ! (video)

Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία και όπως είναι φυσικό, έχουν αρχίσει να μιλάνε για όσα τους χώριζαν πριν. Σε μία επίσκεψη της Ελισάβετ Αινατζόγλου στην καλύβα των Διάσημων, ο Ντάνος δεν κρατήθηκε και εξέφρασε το παράπονο του στην Ελισάβετ που τον έδιωξαν από την ομάδα στην αρχή του παιχνιδιού. Είχε προηγηθεί η […]

maxresdefault

Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται πλέον στην ίδια παραλία και όπως είναι φυσικό, έχουν αρχίσει να μιλάνε για όσα τους χώριζαν πριν.

Σε μία επίσκεψη της Ελισάβετ Αινατζόγλου στην καλύβα των Διάσημων, ο Ντάνος δεν κρατήθηκε και εξέφρασε το παράπονο του στην Ελισάβετ που τον έδιωξαν από την ομάδα στην αρχή του παιχνιδιού.

Είχε προηγηθεί η ατάκα της Ελισάβετ πως της έλειψε πολύ στην ίδια και την ομάδα της να φάνε ένα ψάρι, με τον Αγγελόπουλο να πετά τη σπόντα του.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μοναδικός παίκτης που ψαρεύει «Ε δεν με θέλατε; Με διώξατε», είπε με παγωμένο χιούμορ.

«Ε δεν ξέραμε στην αρχή!», ψιθύρισε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Λίγο αργότερα, ο Ντάνος μίλησε στην κάμερα και καταλάβαμε όλοι πως τελικά υπάρχει ακόμα μια πικρία: «Το με διώξατε που είπα, ήταν καθαρά ένα πείραγμα. Με απομακρύνατε έπρεπε να πω, αν ήθελα να μιλήσω σοβαρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις