Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Με αυτό το μονοθέσιο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Αλόνσο στο Indy 500 (pics-vid)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Με αυτό το μονοθέσιο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Αλόνσο στο Indy 500 (pics-vid)

Η McLaren και η Andretti Autosport αποκάλυψαν τα χρώματα της Dallara DW12 με την οποία ο Fernando Alonso θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Indy 500. Ο κορυφαίος οδηγός δεν θα συμμετάσχει στο φετινό Grand Prix του Monaco αλλά θα λάβει μέρος στον αμερικανικό αγώνα της Ινδιανάπολης. Το μονοθέσιο της ομάδας Andretti Autosport που […]

skysports-fernando-alonso-f1_3940302

Η McLaren και η Andretti Autosport αποκάλυψαν τα χρώματα της Dallara DW12 με την οποία ο Fernando Alonso θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Indy 500. Ο κορυφαίος οδηγός δεν θα συμμετάσχει στο φετινό Grand Prix του Monaco αλλά θα λάβει μέρος στον αμερικανικό αγώνα της Ινδιανάπολης.

Το μονοθέσιο της ομάδας Andretti Autosport που θα οδηγήσει ο Ισπανός έχει κινητήρα της Honda και είναι βαμμένο στο παραδοσιακό πορτοκαλί χρώμα της McLaren.

fernando-alonso-andretti-autosport-honda-5

Καθόλου τυχαίο χρώμα, αν σκεφτεί κανείς οως το χρησιμοποίησε η McLaren και το 1976, όταν και κέρδισε για τελευταία φορά τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης με τον Johnny Rutherford στο τιμόνι.

Ο Ισπανός δοκίμασε χθες Τετάρτη το μονοθέσιο του και όλα ήταν εντάξει.

fernando-alonso-andretti-autosport-honda-7

Για να πάρει μέρος στον αγώνα θα πρέπει να περάσει με επιτυχία από τις δοκιμές στις οποίες επιβάλλονται όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι οδηγοί και ύστερα θα επιστρέψει στην Formula 1 για το ισπανικό Grand Prix.

Από τις 15 Μαΐου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Ινδιανάπολης που θα γίνει στις 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις