Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δείτε την Ελισάβετ του Survivor σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ!
LIFESTYLE

Δείτε την Ελισάβετ του Survivor σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ!

Οι «άσημοι» μαχητές του Survivor δεν είναι τελικά και τόσο… άγνωστοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα. Η τελαυταία αποκάλυψη αφορά στη συμμετοχή της Ελισάβετ σε διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Το reality επιβίωσης βασίστηκε πάνω στο δίπολο, διάσημοι – άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έρχονται […]

elisabet

Οι «άσημοι» μαχητές του Survivor δεν είναι τελικά και τόσο… άγνωστοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα. Η τελαυταία αποκάλυψη αφορά στη συμμετοχή της Ελισάβετ σε διαφήμιση της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Το reality επιβίωσης βασίστηκε πάνω στο δίπολο, διάσημοι – άνθρωποι της διπλανής πόρτας που έρχονται αντιμέτωποι κάτω από δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, όπως αναφέρει το news247.gr. Το Survivor παρόλα αυτά έφτιαξε μια ομάδα διασήμων, εκ των οποίων οι μισοί δεν ήταν και πολύ αναγνωρίσιμοι στο ευρύ κοινό και άλλη μία απλών, “κοινών θνητών” που μάλλον δεν ήταν αντίστοιχα και εντελώς άγνωστοι στην ελληνική showbiz.

Άλλοι παίκτες είναι γόνοι επωνύμων της καλλιτεχνικής σκηνής, άλλοι “ξεφυτρώνουν” συχνά – πυκνά σε τηλεοπτικά παράθυρα, πάνελ και πολιτικές εκδηλώσεις, ενώ κάποιοι έχουν δουλέψει ως βοηθητικοί ηθοποιοί και μοντέλα σε τηλεοπτικές σειρές, βίντεο κλιπ, ακόμη και προεκλογικά σποτ.

Είναι ήδη γνωστό των διδύμων του Survivor, Ελισάβετ και Ειρήνης Αϊνατζόγλου, σε ένα από τα επεισόδια της σειράς “Safe Sex” από το μακρινό 2008. Έκτοτε, οι δύο κοπέλες έχουν εμφανιστεί και σε βίντεο κλιπ τραγουδιού, ενώ όπως θα δείτε παρακάτω μια εκ των δύο – εικάζουμε χωρίς να ποντάρουμε και όλα μας τα υπάρχοντα πως είναι η Ελισάβετ – είχε επιστρατευτεί και σε διαφημιστικό της Νέας Δημοκρατίας.

Το σποτάκι περιλαμβάνεται στην καμπάνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, όταν επικεφαλής της παράταξης ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δείτε την “Ελένη” στην “Ελλάδα που πάει μπροστά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις