Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υπουργός Τραμπ: “Η επίθεση στη Συρία ήταν διασκέδαση μετά το φαγητό”
ΚΟΣΜΟΣ

Υπουργός Τραμπ: “Η επίθεση στη Συρία ήταν διασκέδαση μετά το φαγητό”

«Διασκέδαση μετά το φαγητό» για τους καλεσμένους του προέδρου, ήταν η βομβιστική επίθεση με πυραύλους Kρουζ κατά της Συρίας, είπε ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος! Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την εντολή την ώρα που φιλοξενούσε στην έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο του Μαϊάμι τον Κινέζο πρόεδρος Σι Ζιπίνγκ, στις 6 Απριλίου. Η εντολή δόθηκε […]

ImageHandler

«Διασκέδαση μετά το φαγητό» για τους καλεσμένους του προέδρου, ήταν η βομβιστική επίθεση με πυραύλους Kρουζ κατά της Συρίας, είπε ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε την εντολή την ώρα που φιλοξενούσε στην έπαυλή του στο Μαρ-α-Λάγκο του Μαϊάμι τον Κινέζο πρόεδρος Σι Ζιπίνγκ, στις 6 Απριλίου.

Η εντολή δόθηκε κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου μεταξύ των αντρών και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κινέζος πρόεδρος ενημερώθηκε ενώ βρίσκονταν στο επιδόρπιο.

Ο Γουίλμπουρ Ρος, πάμπλουτος επενδυτής, αναφέρθηκε στην επίμαχη σκηνή κατά την διάρκεια ομιλίας του σε οικονομικό συνέδριο της Καλιφόρνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρόεδρος Τραμπ ενημέρωσε τον ομόλογό του ενώ έτρωγαν «ένα υπέροχο κομάτι τούρτα σοκολάτα».

«Με το που σέρβιραν το επιδόρπιο, ο πρόεδρος εξήγησε στον κύριο Σι πως είχε κάτι να του πει κι αυτό ήταν η εκτόξευση των 59 πυραύλων στην Συρία», είπε ο Ρος και συμπλήρωσε προς το εμβρόντητο κοινό: «Ήταν κάτι σαν διασκέδαση μετά το φαγητό».

Όλοι γέλασαν και ο Ρος πρόσθεσε: «Το καλύτερο είναι πως δεν κόστισε τίποτα στον πρόεδρο η διασκέδαση αυτή»!
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις